تغذیه در بارداری

مصرف انگور در بارداری و اثرات آن

شما باردار هستید و به شدت ولع خوردن انگور دارید. آن طعم شیرین و لذیذ نمی‌‌‌تواند از ذهن شما خارج شود. اما ناگهان به این فکر می‌‌‌کنید، آیا خوردن انگور در دوران بارداری مفید و بی‌خطر است؟

ممکن است شنیده باشید که مصرف انگور در دوران بارداری بی‌خطر است. در حالی که انگور حاوی آنتی اکسیدانی به نام رسوراترول است که ممکن است به رشد جنین آسیب برساند، مقدار آن در انگور بسیار ناچیز است که برای شما یا کودکتان خطری ایجاد نمی‌‌‌کند.

در واقع، هنگامی‌که رزوراترول را با خوردن انگور مصرف می‌کنید، فواید زیادی برای کودک شما دارد. متخصصان خاطرنشان می‌کند: «اگر به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل در حد اعتدال مصرف شود، معمولاً انگور در دوران بارداری به خوبی تحمل می‌شود». با پینو بیبی همراه باشید تا درباره خوردن انگور در بارداری، فواید و مضرات آن بیشتر بدانید.

اکثر زنان باردار می‌توانند با خیال راحت میوه را بخورند و خوردن میوه چندین فواید حیاتی دارد. انگور میوه‌ای سرشار از قند و سرشار از ویتامین‌ها، اسیدهای آلی، اسید فولیک، پکتین و فیبر است. علاوه بر این، حاوی چندین آنتی اکسیدان است که می‌تواند در طول زمان برای سلامتی مفید باشد. از این رو، خوردن انگور در دوران بارداری در حد اعتدال برای دریافت مواد مغذی کافی و بهره مندی از فواید سلامتی میوه مفید است. کنترل مصرف انگور بسیار مهم است زیرا حاوی سطوح بالایی از رسوراترول است که بیش از حد می‌تواند سمی ‌باشد.

اگر به خوردن انگور خشک (کشمش) علاقه دارید، باید آن را در حد اعتدال مصرف کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد فواید احتمالی انگور برای سلامتی مادر، زمانی که باید از خوردن انگور خودداری کنید و برخی از دستور العمل‌های انگور خوشمزه که می‌توانید برای خودتان درست کنید، با پینو بیبی همراه باشید.

مصرف انگور در بارداری و اثرات آن

ارزش غذایی در انگور

جدا از مواد مغذی که در بالا ذکر شد، انگور رسیده احتمالاً حاوی مواد مغذی زیر است که ممکن است برای شما و کودکتان مفید باشد:

  • قندهای گلوکز و فروکتوز
  • مجموعه ویتامین‌های غنی – گروه A، C، K، P و B
  • اسیدهای آلی – سیتریک، مالیک، آسکوربیک، تارتاریک و غیره
  • آنتی اکسیدان‌هایی مانند فلاونولی، آنتوسیانینسی، لینالول، ژرانیول، تانن و نرول
  • کلسیم، آهن، پتاسیم، کبالت، منگنز و سایر عناصر
  • پوست حاوی پکتین و مقداری فیبر است.
  • ترکیبات فعال بیولوژیکی مانند فنل‌ها

ارزش غذایی موجود در ۱۰۰ گرم انگور به شرح زیر است:

  • کالری                            67
  • چربی کل                       0.4 گرم
  • سدیم                            2 میلی گرم
  • پتاسیم                          191 میلی گرم
  • کربوهیدرات                   17 گرم
  • فیبر رژیمی                    0.9 گرم
  • شکر                              16 گرم
  • پروتئین                         0.6 گرم
  • ویتامین A                     2%
  • ویتامین C                     6%
  • کلسیم                           1%
  • آهن                              1%
  • ویتامین B                     6.5%
  • منیزیم                          1%

خوردن انگور در دوران بارداری

انگور به طور کلی برای خوردن در دوران بارداری مفید است. آنها منبع خوبی از فیبر و آب هستند و حاوی ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. متخصصان تغذیه پیشنهاد می‌‌‌کنند: «می‌‌‌توانید با خیال راحت انگور را در رژیم غذایی خود در دوران بارداری با اضافه کردن آن به سالاد، مخلوط کردن آن در ماست یا فرنی و مخلوط کردن آن‌ها در یک اسموتی در رژیم غذایی خود بگنجانید».

هر بارداری متفاوت است. اگر در مورد خوردن انگور در دوران بارداری سوالی دارید، حتماً با یک پزشک در مورد شرایط خود مشورت کنید.

آیا خوردن انگور برای جنین بی‌خطر است؟

انگور برای کودک شما بی‌خطر است، اما از مصرف مکمل‌های رسوراترول خودداری کنید. رسوراترول یک آنتی اکسیدان است که به طور طبیعی در انگور یافت می‌شود و در واقع در مقادیر کم برای کودک شما مفید است. رسوراترول در مقادیر متمرکز مانند مکمل‌ها، می‌تواند بر رشد کبد کودک شما تأثیر بگذارد.

آیا خوردن انگور برای جنین بی‌خطر است؟

فواید خوردن انگور در دوران بارداری

انگور علاوه بر رفع ویار شما، فواید زیادی برای شما و کودکتان نیز دارد. اگر یک زن باردار انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کند، ممکن است بر وضعیت سلامت، ظاهر و سلامت و رشد کودک به روش‌های زیر تأثیر بگذارد.

وجود انواع آنتی اکسیدان‌ها در انگور

انگور حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان‌ها است که هم برای شما و هم برای کودکتان مفید است. آنتی اکسیدان‌ها ایمنی بدن را تقویت کرده و باعث بهبودی می‌شوند. آنها ممکن است خطر عوارض بارداری از جمله پره اکلامپسی و محدودیت رشد جنین را کاهش دهند. هم چنین ممکن است احتمال سقط جنین را برای کاهش دهند. انگور سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند فلاونول، آنتوسیانین، لینالول، ژرانیول و تانن است که همگی به تقویت ایمنی بدن شما کمک می‌کنند و ممکن است از بروز عفونت جلوگیری کنند. آنتوسیانین‌ها ترکیباتی هستند که به انگور رنگ قرمز، آبی و بنفش می‌دهند.

انگور منبع مناسب دریافت فیبر است

انگور حاوی فیبر غذایی است که به عنوان یک ملین عمل می‌کند. فیبر برای کاهش خطر ابتلا به دیابت مرتبط با بارداری و پره اکلامپسی در دوران حاملگی مهم است. هم چنین خوردن انگور به شما کمک می‌کند از یبوست که یکی از مشکلات رایج بارداری، جلوگیری کنید. انگور حاوی مقدار زیادی فیبر است و انتخاب خوبی برای کل فیبر مصرفی روزانه شماست.

ممکن است در دوران بارداری بیشتر دچار یبوست شوید، به خصوص اگر مکمل آهن مصرف می‌کنید. آن جایی که انگور از فیبر بالایی دارد، به نرم شدن مدفوع و شل شدن حرکات روده کمک می‌کند.

فواید خوردن انگور در دوران بارداری

انگور خاصیت ضد التهابی دارد

خواص ضد التهابی موجود در انگور می‌تواند به شما در کنترل آرتریت و آسم کمک کند که ممکن است در بارداری تشدید شود. توانایی آبرسانی انگور ممکن است رطوبت ریه‌ها را افزایش دهد، بنابراین شما را از آسم دور نگه می‌دارد.

انگور، آبرسان است و بدن را هیدراته می‌کند

شما باید مصرف مایعات خود را در دوران بارداری افزایش دهید، تا بتوانید مایع آمنیوتیک کافی برای حمایت از رشد کودک خود تولید کنید. هم چنین برای کمک به هضم غذا و جلوگیری از یبوست، باید هیدراته بمانید. انگور ۸۰ تا ۹۰ درصد آب است، بنابراین خوردن آن قطعاً به شما کمک می‌کند تا آب مورد نیاز خود را دریافت کنید.

رسوراترول موجود در انگور سطح کلسترول را کنترل می‌کند

انگور قرمز حاوی ترکیبات رسوراترول است که ممکن است به کنترل کلسترول در دوران بارداری کمک کند. این آنزیم برای بهبود عملکرد صفرا شناخته شده است که چربی خون را تحت کنترل نگه می‌دارد. میوه را مصرف کنید نه آب میوه، زیرا مصرف قندهای غلیظ آن ممکن است خیلی سریع باشد. هم چنین، ممکن است هنگام آبگیری فیبر آن را از دست بدهید.

انگور حاوی اسیدهای آلی مفید است

اسیدهای آلی موجود در انگور به خنثی کردن باکتری موجود در حفره دهان کمک می‌کند. آنها هم چنین از تشکیل و حفظ کلسیم حمایت می‌کنند.

پلی فنول موجود در انگور برای سلامت قلب مفید است

در دوران بارداری، مادران آینده ممکن است مشکلات قلبی را تجربه کنند. پلی فنل موجود در انگور ممکن است به سیستم قلب کمک کند.

انگور دارای مقادیر قابل توجهی آهن است

سازمان بهداشت جهانی (WHO) شیوع جهانی کم خونی را ۳۷ درصد تخمین زده است. زنان مبتلا به کم خونی یا کسانی که در معرض خطر کمبود یا کمبود هستند باید یک رژیم غذایی متعادل حاوی غذاهای غنی از مواد مغذی مانند آهن مصرف کنند.

انگور یک میوه مغذی حاوی آهن است که می‌تواند به نیاز مادر به آهن کمک کند و به حفظ سطح هموگلوبین سالم کمک کند. از این رو، ممکن است برای زنان مبتلا به کم خونی مفید باشند. انگور قرمز بیش از هر گونه انگور دیگری حاوی آهن است.

انگور حاوی منیزیم است

انگور حاوی مقادیر خوبی منیزیم است که ممکن است به تسکین گرفتگی عضلات در دوران بارداری کمک کند.

انگور دارای ویتامین‌ها و مواد مغذی است

انگور حاوی بسیاری از ویتامین‌ها و مواد مغذی است که به بارداری سالم کمک می‌کند. مصرف ویتامین C کافی برای سلامتی خود و حمایت از رشد کودک بسیار مهم است. فقط ۱۰ عدد انگور حدود ۱.۵ میلی گرم ویتامین C.4 دارد.

انگور همچنین حاوی ویتامین A است که یک ماده مغذی حیاتی برای تشکیل بدن و رشد چشم کودک شماست. دریافت نکردن ویتامین A کافی در دوران بارداری با احتمال بالاتر مرگ در دوران کودکی به دلیل عفونت همراه است. کمبود ویتامین A نیز می‌تواند باعث شب کوری در فرد باردار شود. علاوه بر این، انگور قرمز حاوی آهن است که نقش مهمی ‌در رشد مغز جنین دارد. در همین رابطه مقاله «بهترین خوراکی‌ها و غذاها در دروان بارداری برای رشد مغز جنین» را مطالعه بفرمایید.

برخی از مزایای دیگر خوردن انگور در بارداری

اجزای موجود در انگور ممکن است حافظه و بینایی را بهبود بخشد و گردش خون مغزی را تحریک کند. بنابراین اگر از ضعف، خستگی، اختلالات عصبی و استرس رنج می‌برید، مصرف انگور تازه و آب انگور توصیه می‌شود. هم چنین انگور سدیم کم و پتاسیم بالایی دارد که ممکن است به تعادل سطح فشار خون کمک کند.

مزایایی مصرف انگو برای نوزاد

ویتامین B موجود در انگور ممکن است به متابولیسم بدن کمک کند و به جنین در حال رشد کمک کند تا مواد مغذی بیشتری دریافت کند. سدیم ممکن است از رشد سیستم عصبی حمایت کند، ویتامین A و فلاونول ممکن است از بینایی کودک محافظت کند و فولات ممکن است احتمال نقص لوله عصبی را کاهش دهد. اما قبل از این که روی یک مبل با یک فنجان انگور بنشینید، به شما هشدار می‌دهیم که سهم این میوه را محدود کنید. مانند هر غذای دیگری، انگور نیز در صورت پرخوری مضر است.

مزایایی مصرف انگو برای نوزاد

ملاحضات امنیتی هنگام خوردن انگور در بارداری

انگور به طور کلی در دوران بارداری بی‌خطر و سالم است، اما چند نکته ایمنی وجود دارد که باید از آنها آگاه بود. اگر انتظار دارید موارد زیر را در نظر داشته باشید.

انگور بخورید اما از مصرف مکمل‌ها خودداری کنید

آنتی اکسیدان‌هایی که به طور طبیعی در انگور یافت می‌شوند فواید زیادی هم برای شما و هم برای کودکتان دارند. همان طور که گفته شد، مهم است که به یاد داشته باشید که برخی از مواد در مقادیر بیشتر یا غلیظ‌تر سمی ‌هستند. این در مورد آنتی اکسیدان رسوراترول صادق است.

رسوراترول که در انگور، زغال اخته و شکلات تلخ یافت می‌شود، به عنوان یک آنتی اکسیدان قدرت شفابخشی قوی خاصی دارد. با این حال، مطالعات حیوانی نشان داد که مقادیر بالای رسوراترول ممکن است باعث آسیب پانکراس به جنین شود.

در حالی که نتایج مطالعات حیوانی همیشه دقیقاً قابل تعمیم به انسان ترجمه نیستند، اما هنوز هم بهتر است احتیاط کنید. انگور خود را بخورید، اما از مکمل‌هایی که مزایای مشابهی را تبلیغ می‌کنند اجتناب کنید.

محتوای شکر موجود در انگور

اگر چه قندهای طبیعی موجود در انگور طعم عالی دارند، اما ممکن است سطح قند خون را افزایش دهند.مانند همه میوه‌ها، انگور حاوی قند طبیعی است. آنها با ۱۵ گرم شکر در هر فنجان در قسمت صدر لیست میوه‌های حاوی قند بالاتر قرار دارند. مقداری قند طبیعی برای یک رژیم غذایی سالم ضروری است، اما انگور و سایر میوه‌ها را در حد اعتدال مصرف کنید تا مطمئن شوید که مقدار متعادلی از آن دریافت می‌کنید. جینا واگوت، متخصص تغذیه و متخصص در موضوعات بارداری خاطر نشان می‌کند: «به طور کلی، خوردن مقدار معمولی و نرمال از هر نوع ماده خوراکی در دوران بارداری ایمن‌ترین شرط است».

اگر در معرض خطر ابتلا به دیابت بارداری هستید، ممکن است لازم باشد مراقب میزان مصرف قند خود باشید. با پزشک خود صحبت کنید تا ببینید آیا باید از خوردن انگور خودداری کنید یا مقدار انگور مصرفی خود را محدود کنید.

مصرف زیاد انگور ممکن است باعث مسمومیت شود

مشکل اصلی مصرف بیش از حد انگور این است که حاوی مقادیر زیادی رسوراترول است. این یک ترکیب سمی‌است که ممکن است برای زنان باردار که هورمون‌هایشان نامتعادل است، خطرناک باشد. همچنین ممکن است منجر به مسمومیت با رسوراترول شود که می‌تواند عوارض زیادی در دوران بارداری ایجاد کند. در انگورهایی با پوست تیره مانند سیاه و قرمز یافت می‌شود.

پوست ضخیم انگور می‌تواند باعث اسهال شود

انگور سیاه و قرمز دارای پوست ضخیم است که ممکن است هضم آن دشوار باشد. این می‌تواند منجر به اسهال در زنان با سیستم گوارش ضعیف شود.

مصرف انگور نارس در بارداری ممنوع است

انگور نارس یا همان غوره که ترش اسیدی است در دوران بارداری جایز نیست. مصرف بیش از حد آنها می‌تواند باعث سوزش سر دل، سردرد، حالت تهوع و استفراغ شود.

چه زمانی از مصرف انگور در دوران بارداری خودداری کنیم؟

اگر تحت هر یک از گروه‌های زیر قرار دارید، ممکن است ایده آل باشد که از خوردن انگور در دوران بارداری خودداری کنید، زیرا می‌تواند منجر به عوارض شدید شود.

  • دیابت شیرین
  • چاقی
  • مستعد ابتلا به آلرژی
  • سوء‌هاضمه

هم چنین، فقط در فصل باردهی انگور میل کنید زیرا انگورهای غیرفصلی با استفاده از آفت کش‌ها و مواد شیمیایی کشت می‌شوند. تا حد امکان به سراغ انواع ارگانیک بروید. در ضمن مصرف آب انگور را تا حد امکان محدود کنید زیرا قند زیادی دارد.

انگور را قبل از خوردن بشویید

مهم است که همه میوه‌ها را قبل از خوردن بشویید تا هر گونه کثیفی یا آلودگی که در طول سفر از باغ تا بشقاب روی سطح میوه راه پیدا کرده است را پاک کنید. شستشو هم چنین به حذف آفت کش‌ها کمک می‌کند. مشخص شده است که انگور سطوح نسبتاً بالایی از آفت کش‌ها را روی پوست خود نگه می‌دارد. اگر نگران آفت کش‌ها هستید، انگورهایی را انتخاب کنید که دارای برچسب ارگانیک هستند. اما هنوز هم باید انگورهای ارگانیک را قبل از خوردن بشویید.

چگونه در دوران بارداری انگور مصرف کنیم؟

می‌توانید میوه‌های کامل یا آب انگور را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

دستور العمل‌های آسان با انگور

خوردن انگور به طور کامل خوب است. اما ممکن است گاهی اوقات این دستور العمل‌ها را امتحان کنید.

مرغ با انگور قرمز

برای تهیه مرغ با انگور قرمز در دوران بارداری به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق غذاخوری. روغن زیتون
  • ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان نصف شده
  • ۱ فنجان خامه غلیظ
  • ۱ قاشق غذاخوری آویشن خشک
  • ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ فنجان انگور قرمز آبکشی شده بدون هسته

طرز تهیه مرغ با انگور

در تابه‌ای کره و روغن را روی حرارت متوسط آب کنید. بعد از داغ شدن، سینه مرغ را اضافه کنید. حدود سه تا پنج دقیقه بپزید تا همه طرف آن قهوه‌ای طلایی شود. خامه، نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا بجوشد. روی آن را بپوشانید و حدود پنج تا هفت دقیقه بپزید. پوشش را بردارید. بگذارید خامه کم شود تا غلیظ شود. انگور قرمز را اضافه کنید و بگذارید داغ شود. از روی حرارت بردارید.

انگور کاراملی

انگور کاراملی یک غذای لذیذ است اما قند زیادی دارد، پس پس از بررسی دقیق آن را مصرف کنید. برای تهیه انگور کاراملی به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

  • ۲ فنجان خامه ترش
  • ½ فنجان شکر قنادی
  • ۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • ۵ فنجان انگور سبز بدون هسته
  • ۱ فنجان کره
  • شکر قهوه‌ای ۱ فنجان

طرز تهیه انگور کاراملی

خامه ترش، وانیل و شکر قنادی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. انگور را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کره و شکر قهوه‌ای را در تابه‌ای اضافه کنید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود. اجازه ندهید بجوشد. کره و شربت شکر قهوه‌ای را روی مخلوط انگور بریزید. آن را به درستی هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود. اجازه دهید حداقل دو تا سه ساعت قبل از غذا سرد شود.

سالاد انگور

برای تهیه سالاد انگور شما به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

  • ۵۰۰ گرم انگور سبز بدون هسته
  • ۵۰۰ گرم انگور قرمز بدون هسته
  • یک بسته پنیر خامه‌ای نرم شده
  • یک شیشه کرم گل ختمی‌‌
  • یک بسته بادام خلال شده

طرز تهیه سالاد انگور

انگورها را بشویید و ساقه آنها را جدا کنید. در ظرفی دیگر پنیر خامه‌ای و ماستیک گل ختمی‌ را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا نرم و کرم رنگ شوند. این مخلوط را روی انگورها بریزید. همه چیز را خوب هم بزنید تا انگورها کاملاً با مخلوط خامه ای آغشته شوند. بادام را اضافه کنید. می‌توانید بلافاصله آن را بخورید یا به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند. می‌توانید نصف فنجان انار و دانه کنجد تفت داده شده اضافه کنید تا طعم و ارزش غذایی سالاد را افزایش دهید.

مرغ با سیر و انگور

برای تهیه مرغ با سیر و انگور در دوران بارداری شما به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

  • ۳ قاشق غذاخوری خردل
  • ۳ قاشق غذاخوری سس سویا
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • یک کیلو و نیم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان نصف شده
  • ۱ قاشق غذاخوری کنجد
  • ۲ فنجان انگور بدون هسته

طرز تهیه مرغ با سیر و انگور

عسل، سرکه، خردل و سس سویا را با هم مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. سیر و روغن را در یک تابه مخلوط کنید. مرغ را طوری در تابه قرار دهید که پوست آن رو به پایین باشد. روی آن را بپوشانید و حدود ۱۰ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید. درب را بردارید و تکه‌های مرغ را برگردانید. کنجد را روی تکه‌های مرغ بپاشید. دوباره بپزید تا مرغ دیگر در مرکز آن صورتی نباشد. باید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر طول بکشد تا مرغ کاملاً بپزد. پس از اتمام کار، انگور را روی مرغ بپاشید. قبل از این که آن را از فر خارج کنید، دوباره حدود پنج دقیقه بپزید. انگور مغذی است، اما اگر در گروه خطر قرار بگیرید، می‌تواند برای شما مضر باشد. قبل از اجتناب از مصرف این میوه به دلیل ترس، با پزشک خود صحبت کنید و دریابید که آیا می‌تواند به شما و رشد کودکتان آسیب برساند یا خیر. بر اساس توصیه آنها تصمیم به خوردن یا اجتناب کنید.

سوالات متداول در خصوص خوردن انگور در بارداری

۱. آیا می‌توانم در دوران بارداری انگور خشک یا همان کشمش را بخورم؟

ممکن است در دوران بارداری انگور خشک یا کشمش مصرف کنید. با این حال، در مصرف آنها زیاده روی نکنید. انگور خشک منبع انرژی است و سرشار از سطوح بالایی از مواد مغذی ضروری مانند مواد معدنی، ویتامین‌ها و فیبرهای غذایی است که ممکن است به مادر باردار کمک کند. کشمش را می‌‌‌توان مستقیماً مصرف کرد یا به هر غذایی مانند کیک، کلوچه، نان، نان، شکلات و فرنی اضافه کرد. اگر دیابت دارید مصرف آنها را محدود کنید.

۲. آیا شراب قرمز / سفید هنگام بارداری خوب است؟

نوشیدن زیاد الکل ممکن است عوارضی در بارداری ایجاد کند. طبق گفته کالج آمریکایی متخصصین زنان و زایمان، هیچ مقدار شراب در دوران بارداری بی‌خطر نیست. بنابراین از شراب در بارداری اجتناب کنید.

۳. آیا می‌توانید در دوران بارداری دانه انگور بخورید؟

دانه انگور یا دانه انگور کنکورد ممکن است در برخی شرایط توصیه نشود، به خصوص اگر آلرژی دارید یا از داروها و مکمل‌ها استفاده می‌کنید. بنابراین، قبل از مصرف دانه انگور یا عصاره هسته انگور در دوران بارداری، باید با پزشک خود مشورت کنید.

۴. آیا خوردن انگوری که لکه‌های سیاه روی آن وجود دارد، بی‌خطر است؟

بهتر است انگورهایی که روی آن لکه‌های کپک زده شده است نخورید زیرا ممکن است آلوده و بیمار شوید.

۵. یک دیابتی چه مقدار انگور می‌تواند مصرف کند (دیابت بارداری)؟

شما ممکن است انگور بخورید، اما مطمئن شوید که میزان قند مصرفی روزانه‌تان ثابت بماند. آنها را همراه با میوه‌هایی که قند و کربوهیدرات کمی ‌دارند مصرف کنید. به عنوان مثال، می‌توانید آنها را به تمشک و چغندر اضافه کنید، یا می‌توانید انگور قرمز، سبز و سیاه را مخلوط کنید.

انگور در دوران بارداری یک انتخاب سالم است زیرا حاوی چندین آنتی اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. با این حال، مصرف آنها در مقادیر متوسط توصیه می‌شود زیرا مصرف بیش از حد می‌تواند منجر به عوارض و عوارض نامطلوب شود. هم چنین از خوردن انگور خام خودداری کنید زیرا ترش است و ممکن است باعث استفراغ یا حالت تهوع شود. با کمک دستورهایی که در مقاله قرار داده‌ایم، به راحتی می‌توانید انگور را به اشکال مختلف در برنامه غذایی خود قرار دهید و از فواید آن بهره مند شوید. انگور سرشار از مواد مغذی مفید برای مادر و کودک در حال رشد است. علاوه بر این، آنها خوشمزه هستند و به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانده می‌شوند.

۶. آیا مصرف انگور سبز می‌تواند منجر به زایمان زودرس شود؟

انگور سبز برای زنان در سه ماهه آخر بارداری توصیه نمی‌شود. انگور دارای سطوح بالایی از سموم رسوراترول است. این سم برای زنان باردار بی‌خطر نیست.

۷. در دوران بارداری از مصرف کدام انگور اجتناب کنم؟

از انگورهایی که کاملاً نرسیده‌اند خودداری کنید. اینها ممکن است حاوی مقدار زیادی لاتکس باشند. مصرف منظم این ماده می‌تواند منجر به سقط جنین شود.

۸. هنگام مصرف انگور در دوران بارداری چه احتیاط‌هایی را باید رعایت کنم؟

اطمینان حاصل کنید که دانه ها خارج شده‌اند. برای جلوگیری از خفگی، میوه را خوب بجوید. انگورها را با آب نمک خوب بشویید تا همه آفت کش‌ها از بین بروند.

۹. آیا می‌توانم در دوران بارداری انگور سیاه بخورم؟

هضم پوست انگور سیاه سخت است. زنان باردار مشکلات گوارشی زیادی را تجربه می‌کنند. مصرف زیاد انگور سیاه می تواند مشکلات معده را بدتر کند.

سخن آخر

انگور برای خوردن در دوران بارداری بی‌خطر و سالم است، زیرا منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها، فیبر و آب است. شما در دوران بارداری می‌توانید انگور بخورید، اما از مصرف مکمل‌های رسوراترول خودداری کنید. مقدار رسوراترول که به طور طبیعی در انگور یافت می‌شود برای شما و کودکتان مفید است، اما مقادیر متمرکز موجود در مکمل‌ها می‌تواند خطرناک باشد. انگور میوه‌ای غنی از قند و منبع غنی از ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها، اسیدهای آلی، اسید فولیک، پکتین و فیبر است. انگور فوایدی مانند خواص ضد التهابی، منیزیم برای گرفتگی عضلات، فیبر برای یبوست و رسوراترول برای کنترل کلسترول دارد. انگور همچنین ممکن است به مشکلات قلبی کمک کند، حافظه و بینایی را بهبود بخشد، گردش خون مغز را تقویت کند و برای سلامت کودک مفید باشد. زنان باردار باید انگور را در حد اعتدال مصرف کنند زیرا مقادیر بالای رسوراترول می‌تواند مضر باشد و پوست غلیظ آن ممکن است باعث اسهال شود. و به یاد داشته باشید که همیشه قبل از خوردن انگور خود را بشویید. در صورت داشتن هر گونه سوال یا نگرانی در مورد خوردن انگور در دوران بارداری با پزشک خود تماس بگیرید.

3 دیدگاه در “مصرف انگور در بارداری و اثرات آن

  1. زحل گفت:

    باید در کدام وقت ها انګور بخوریم د ر بارداری

  2. زحل گفت:

    معلومات خوب ومفید بود تشکر

  3. زحل گفت:

    چه مقدار انګور در کدام زمان ها باید خورده شود در بارداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *