بارداری, تغذیه در بارداری, علائم بارداری

آیا می‌توان جنسیت جنین را با تغذیه تعیین کرد

مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی مادر در دوران بارداری ممکن است تأثیر مستقیمی بر جنسیت کودکی داشته باشد. بنابراین، به نظر می‌رسد زنانی که اشتهای سالمی دارند، غذاهای غنی از پتاسیم خورده و هر روز صبحانه می‌خورند، شانس پسردار شدن را افزایش می‌دهند.

به گفته محققان، این تصور آنقدر که ممکن است به نظر برسد، دور از ذهن نیست. اگر جنسیت کودک توسط اسپرم تعیین شود، ممکن است برخی عادات غذایی باعث شود که بدن زن از اسپرم حامل کروموزوم مردانه استقبال بیشتری کند. در عوض زنانی که بیشترین کالری دریافتی (اما نه بیش از حد) را داشتند، ۵۶ درصد در مقایسه با ۴۵ درصد زنان با کالری کم، پسر به دنیا آوردند. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این رابطه در اختیار شما قرار دهیم.

آیا می‌توان جنسیت جنین را با تغذیه تعیین کرد؟

مطالعه‌ای روی موش‌ها نشان می‌دهد که رژیم غذایی مادر در آستانه لقاح می‌تواند بر جنسیت فرزندش تأثیر بگذارد. تحقیقات نشان می‌دهد که موش‌هایی که برای کاهش سطح قند خون خود داروهایی دریافت کردند، به‌طور قابل‌توجهی نسبت به توله‌های نر ماده بیشتری تولید کردند.

با توجه به اینکه رژیم غذایی برای تعیین جنسیت باید ۳-۲ ماه قبل از بارداری به صورت مرتب رعایت شود، افرادی که تمایل به پیروی از چنین رژیم‎های غذایی دارند باید زیر نظر متخصص تغذیه قرار گیرند تا دچار کمبود مواد مغذی نشوند.

وقتی می خواهیم بچه دار شویم، معمولاً کمی از جنسیتی که برای نوزاد می خواهیم، ​​می دانیم. بسیاری از زوج ها به روشی علاقه مند می شوند که می تواند به تحقق رویای آنها کمک کند. این روش ها بر اساس رژیم غذایی مادر آینده است. فکر کردی افسانه است؟ شما اشتباه میکردید! ما از شما دعوت می کنیم تا از طریق ریشه های علمی این شیوه ها، ارتباط بین رژیم غذایی و جنسیت نوزاد را درک کنید.

دانشمندان ارتباط بین غذا و جنسیت نوزاد را نشان داده‌اند.

 اولین سوالات در مورد ارتباط احتمالی بین رژیم غذایی و جنسیت نوزادان در قرون وسطی ظاهر شد. آن‌ها بر اساس مشاهدات مبهم بودند. به عنوان مثال، مردم فکر می‌کردند که در دوره‌های زمانی‌ای تعداد بیشتری از دختران به دنیا می‌آمدند. این باورهای رایج هیچ مبنای واقعی نداشت، اما زمینه‌ای برای تأمل علمی فراهم می‌کرد.

بنابراین، تعداد زیادی از دانشمندان در سراسر جهان موفق به انجام آزمایشاتی به منظور تأیید این نظریه شده‌اند. اولین کسی که در این مورد تحقیق کرد دانشمند آلمانی کورت هربست بود. در سال ۱۹۳۰، او کشف کرد که جنسیت کرم‌های دریایی تا حدی توسط ترکیب معدنی محیطی که در آن زندگی می‌کنند تعیین می‌شود.

 هنگامی که محیط غنی از منیزیم باشد، او به افزایش تعداد ماده‌ها اشاره می‌کند، در حالی که در محیط غنی از پتاسیم، این نرها هستند که بیشترین تعداد را دارند. این آزمایش همچنین بر روی گاوها با نتایج مشابه آزمایش خواهد شد: رژیم غذایی غنی شده با کلسیم و منیزیم به نفع تولد ماده‌ها است، در حالی که رژیم غذایی غنی از پتاسیم به نفع تولد نرها است.

تعمیم مشاهده آزمایشی که بر روی کرم‌های دریایی انجام شده است به انسان دشوار است، اما اولین آزمایش علمی مطرح شده می‌باشد.

همبستگی بین رژیم غذایی یک زن قبل از بارور شدن تخمک و جنسیت نوزاد آینده با آمار موفقیت روزافزون نشان داده شده است. اما چگونه کار می‌کند؟

رژیم غذایی چه تاثیری بر جنسیت نوزاد دارد؟

ما می‌دانیم که اسپرم حامل کروموزوم است که جنسیت نوزاد آینده را تعیین می‌کند. بنابراین، رژیم غذایی مادر آینده چگونه می‌تواند روی اسپرم تأثیر بگذارد؟

در واقع این مسئله تأثیرگذاری بر PH واژن است که باعث تسهیل یا جلوگیری از پیشرفت اسپرم به سمت تخمک می‌شود، بسته به این که آیا کروموزوم Y (پسر) یا فقط X (دختر) را حمل می‌کند.

دانشمندان دریافته‌اند که اسپرم‌ها بسته به کروموزوم‌هایی که دارند، رفتار متفاوتی دارند. آن‌هایی که حامل کروموزوم Y هستند سریع‌تر، اما شکننده‌تر هستند، در حالی که آن‌هایی که فقط کروموزوم X را حمل می‌کنند، مقاوم‌تر هستند و بنابراین بیشتر زنده می‌مانند. هر نوع اسپرم بسته به اسیدی یا قلیایی بودن محیط آن راحت‌تر تکامل می‌یابد.

در واقع، تغییر pH به سمت بالا یا پایین می‌تواند بر تحرک اسپرم‌ها و حتی نسبت آنها تأثیر بگذارد و بسته به مورد به نفع یکی یا دیگری باشد. کاهش pH به نفع اسپرم X است که بیشتر از اسپرم Y زنده می ماند و بنابراین احتمال بارور شدن تخمک بیشتر است. برعکس، یک محیط پایه پیشرفت اسپرم Y را تقویت می‌کند که قادر به زنده ماندن طولانی‌تری خواهد بود و شانس بیشتری برای بارور کردن تخمک خواهد داشت زیرا آن‌ها سریع‌تر هستند. بنابراین تخمین زده می‌شود که PH بالا به نفع مردان و pH پایین به نفع زنان است.

انتخاب جنسیت کودک

چندین مطالعه نشان داده‌اند که برخی عادات غذایی و به طور خاص مصرف مواد معدنی خاص می‌توانند ترشحات واژن را اصلاح کنند و در نتیجه بر پیشرفت اسپرم تاثیر بگذارند. بنابراین با پیروی از یک رژیم غذایی کافی، یک زن می‌تواند روی پیشرفت اسپرم‌ها، حامل کروموزوم X (که به یک دختر می‌دهد) یا کروموزوم Y (که یک پسر می‌دهد) عمل کند. این روش توسط Pr Stolkowski کشف شد و توسط دکتر فرانسوا پاپا، متخصص زنان و زایمان به شهرت رسید. طبق مطالعات مختلف، این تکنیک تقریباً ۸۰٪ ایمن بوده، اما نظرات در مورد این موضوع بسیار متفاوت است.

رژیم غذایی ایده آل برای داشتن یک دختر

در تئوری، هر زنی که می‌خواهد صاحب دختر بچه شود، باید رژیم غذایی وی غنی از کلسیم و منیزیم باشد و در عوض اما سدیم و پتاسیم کم داشته باشد. همچنین باید غذاهایی که حاوی نمک هستند و همچنین گوشت سرد، ماهی و گوشت شور، دودی یا منجمد را کم‌تر مصرف کند.

 همچنین حبوبات لوبیا سفید خشک، عدس، نخود خشک، نخود خرد شده، سویا ، ذرت کنسرو شده و همه پنیرهای شور را از برنامه غذایی خود حذف کند. در مورد نوشیدنی‌ها، آب‌های معدنی غنی از کلسیم و یا منیزیم بنوشید.

 از سوی دیگر، آب گازدار، چای، قهوه، شکلات و حتی سیب کمتری مصرف کنید و یا اصلا نکنید. محصولات لبنی (به جز پنیر) را انتخاب کنید: شیر،  ماست، بستنی و غیره.

همچنین مصرف گوشت سفید، ماهی تازه و تخم مرغ توصیه می‌شود. در بخش میوه و سبزیجات، از سالاد سبز، لوبیا سبز، اسفناج، آناناس، سیب، نارنگی، هندوانه، گلابی، توت فرنگی و تمشک و همچنین میوه‌های خشک مانند فندق، گردو، بادام و بادام زمینی بدون نمک استفاده کنید. از سوی دیگر از مصرف نان و کراکر صرف نظر کنید.

برای پسردار شدن چی بخوریم؟

هدف برنامه غذایی برای پسردار شدن باید مصرف غذاهای غنی از پتاسیم و سدیم و کاهش مصرف کلسیم و منیزیم باشد. بنابراین باید رژیم غذایی شما لبنیات کم و نمک زیاد داشته باشد. می‌توانید از تمام انواع گوشت‌ها، انواع سرد، ماهی شور، دودی (شاه ماهی)، کنسرو شده (ساردین، ماهی تن)، غلات مانند برنج، ماکارونی، سمولینا، نان سفید، بیسکویت‌های خوش طعم و شیرینی‌ها مصرف کنید.

در قسمت میوه و سبزیجات، حبوبات (لوبیا، لوبیا خشک، نخود، عدس، ذرت) و سایر سبزیجات تازه و کنسرو شده یا منجمد را ترجیح دهید.

بهتر است کمتر سبزیجات برگ سبز (اسفناج، شاهی) و میوه‌های خشک روغنی مصرف کنید. این میوه‌های خشک روغنی می‌تواند شامل فندق، بادام، بادام زمینی و … باشد. از شیر و همه محصولات لبنی مانند پنیر، ماست، همچنین کره، دسر یا فرآورده‌های حاوی شیر (بستنی)، تخم مرغ به عنوان غذای اصلی صرف نظر کنید.

تخم مرغ آب پز، سرخ شده و در نهایت شکلات و کاکائو مصرف کنید. در مورد نوشیدنی‌ها، آب میوه، چای، قهوه بنوشید. توجه داشته باشید.

اقدامات احتیاطی برای رژیم غذایی دختر یا پسر

قبل از شروع این نوع رژیم، همیشه با پزشک خود مشورت کنید. تنها پزشک می‌تواند رژیم غذایی شما را که مناسب شما در دوران بارداری است را تایید کند. زیرا موارد منع زیادی در رژیم غذایی برای زن باردار وجود دارد. بخی از مواد غذایی که برای تایین جنسیت جنین مورد استفاده قرار می‌گیرد ممکن است در فرد بیمار عوارضی از قبیل فشار خون شریانی، نارسایی کلیوی، دیابت، نفریت، هیپرکلسیوری، مشکلات قلبی و… ایجاد کند.

 علاوه بر این پزشک شما همچنین توصیه‌هایی را برای جلوگیری از کمبود پروتئین و ویتامین و مواد معدنی که برای شما و کودکتان مضر است به شما خواهد داد. در واقع، مهم است که مصرف مواد معدنی را به میزان قابل توجهی کاهش یا افزایش ندهید. هرگز نباید مواد معدنی را کمتر از مقدار توصیه شده روزانه مصرف کنید. همچنین لازم به ذکر است که این روش ۱۰۰٪ ایمن نیست و تنها در ۸۰ درصد مواقع تایین جنسیت از طریق تغذیه کارآمد خواهد بود.

سخن آخر

سال‌هاست که علم ثابت کرده است که رژیم غذایی مادر آینده، قبل از لقاح، می‌تواند بر نسبت تولد بین دختر و پسر تأثیر بگذارد. بنابراین مواد معدنی می‌تواند شانس شما را برای دختردار شدن افزایش دهد یا احتمال تولد پسر را افزایش دهد.

برای به حداکثر رساندن شانس خود برای دیدن یک نوزاد پسر در عرض چند ماه، روی غذاهای غنی از سدیم و پتاسیم و قدرت اسیدی کردن آن‌ها وقت بگذارید. انتخاب میوه‌های خشک با احتیاط از بین آلو، کشمش و یا زردآلو و موز خشک که برای میان وعده مناسب است به عهده شماست. برعکس، رژیم غذایی ایده آل برای باردار شدن با یک دختر بچه قلیایی است. مصرف کلسیم را با خوردن مواد غذایی از جمله سبزیجات سبز، کلم، اسفناج، شاهی، لوبیا، تره فرنگی، خیار و نخود، هویج، گوجه فرنگی یا بادمجان، در برنامه غذایی خود بگنجانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *