سلامت در بارداری, مراقبت‌های بارداری

میکروبلیدینگ در دوران بارداری – مزایا، عوارض جانبی و خطرات

میکروبلیدینگ در دوران بارداری - مزایا، عوارض جانبی و خطرات

زیبا به نظر رسیدن آرزوی ذاتی اکثر مردم به خصوص خانم‌‌ها‌ست. میل به همیشه زیبا به نظر رسیدن به رشد تصاعدی تجارت زیبایی در سراسر جهان کمک کرده است. محصولات جدیدتر، روش‌های زیبایی و روندهای جدیدتر هر روز عرضه می‌شوند تا با حداقل تلاش و نتایج طولانی‌مدت، ظاهر را به روشی بهتر بهبود بخشند. بانوان معمولاً روی چندین محصول سرمایه گذاری‌ می‌کنندب هجای این که ساعت‌‌ها‌ وقت بگذارند تا به طور طبیعی زیبا به نظر برسند. پوست بی‌عیب و نقص، چشم‌های فریبنده، لب‌های پف کرده و گیسوان آبشاری همگی معیارهای زیبایی در این روزگار هستند. چه برای رفتن به محیط کار، مهمانی یا ملاقات دوستان، بانوان دوست دارند همواره زیبا به نظر برسند. یکی از ویژگی‌‌ها‌یی که برای خانم‌‌ها‌ در هر سنی بارز است، ابرو است. ابروهای مشخص بهترین ویژگی صورت برای همه خانم‌‌ها‌ هستند که مکمل سایر ویژگی‌‌ها‌ و ساختار کامل صورت هستند. ابروها‌ می‌توانند ظاهر کلی هر خانمی را تغییر دهند. با این حال، داشتن ابروهای پرشت و نگهداری از ابروها خسته کننده است، زیرا رشد موهای ابرو کند است و به سختی کل ظاهر صورت را تغییر می‌دهند. یک ابرو با ساختار مناسب حتی با حداقل آرایش‌ می‌تواند ظاهر فرد را بهبود بخشد. بنابراین جای تعجب نیست که چندین روش و تکنیک برای تقویت ابرو به وجود آمده است تا اطمینان حاصل شود که خانم‌‌ها‌ همیشه ابروهای مرتبی دارند، بدون نیاز به مراجعه به سالن زیبایی هر چند روز یکبار یا کندن مو روزانه. میکروبلیدینگ یکی از روش‌‌ها‌ی محبوب و قابل اعتماد اخیر است.

میکروبلیدینگ چیست؟

میکروبلیدینگ چیست؟

ابروهای فوق العاده نازک دِمده هستند. چند سالی است که ابروهای پهن و پرپشت‌تر پارامتر زیبایی بوده است. با این حال، همه افراد دارای ابروهای کامل نیستند یا نمی‌توانند شکل روزانه ابروی خود را حفظ کنند. مداد ابرو، ژل و سرمه‌ می‌توانند کمک فوری کنند، اما زمان بر هستند، نیاز به دقت دارند و باید هر زمان که بیرون‌ می‌روید انجام شوند. میکروبلیدینگ یک تکنیک قابل اعتماد و مد روز برای از بین بردن دردسرهای روزانه زنان برای حفظ ابروهای خود است.

این تکنیک نیمه دائمی به راحتی در کلینیک‌‌ها‌ی زیبایی و سالن‌‌ها‌ی زیبایی با هزینه‌ای مقرون به صرفه در دسترس است. میکروبلیدینگ ابروهایی با ظاهر طبیعی و برای مدت طولانی پرتر‌ می‌کند. در این تکنیک، از میکروسوزن‌‌ها‌ در تیغه دستی برای ایجاد ضربه‌‌ها‌ی مو مانند در ابروها استفاده‌ می‌شود. ضربه‌‌ها‌ی ایجاد شده بر روی لایه پایه اپیدرم با استفاده از رنگدانه‌‌ها‌ی تعبیه شده شبیه موهای منفرد است. اگر چه این تکنیک شبیه خالکوبی است، اما به عنوان خالکوبی دائمی نیست و بسته به رنگدانه، سلامت پوست و عوامل سبک زندگی بین یک تا ۳ سال دوام‌ می‌آورد.

این روزها میکروبلیدینگ محبوبیت زیادی پیدا کرده است زیرا ظاهر ابروهای طبیعی را، خواه تکه‌تکه، کنده‌شده یا دم‌های از دست رفته، بهبود می‌بخشد و باعث می‌شود آنها پُرتر به نظر برسند. و ابروها نه تنها پُرتر به نظر‌ می‌رسند بلکه برای مدت طولانی طبیعی نیز به نظر‌ می‌رسند. بهترین بخش این است که تقریباً بدون درد است، به دو جلسه مراجعه به کلینیک زیبایی نیاز دارد، مقرون به صرفه است و بیش از یک سال دوام‌ می‌آورد.

آیا می‌توان در دوران بارداری میکروبلیدینگ انجام داد؟

بسیاری از زنان در دوران بارداری تغییرات زیادی در بدن خود تجربه‌ می‌کنند. یکی از این تغییرات رایج نازک شدن ابروها یا ریزش موهای ابرو است. بنابراین، زنان باردار چیزی‌ می‌خواهند که ابروهایشان را پُرتر و پُرپشت‌تر نشان دهد. میکروبلیدینگ یک روش ایمن، غیر تهاجمی و قابل اعتماد برای داشتن ابروهای ضخیم‌تر با حداقل احتمال عوارض جانبی جدی است. با این حال، از آن جایی که بارداری اثرات زیادی بر بدن دارد، میکروبلیدینگ ابرو ممکن است عوارض جانبی داشته باشد و انجام آن همیشه ایده خوبی نیست. اکثر متخصصان اکیداً توصیه‌ می‌کنند که از انجام روش‌‌ها‌ی میکروبلیدینگ یا هرگونه تاتوی ابرو در دوران بارداری یا شیردهی خودداری کنید.

مزایای میکروبلیدینگ

ابروها یکی از ویژگی‌های زیبایی هستند که چشم‌ها و صورت را برجسته می‌کنند و ظاهر کلی صورت را بهبود می‌بخشند. میکروبلیدینگ یک روش عالی است که به طور طبیعی ظاهر ابروها را بهبود‌ می‌بخشد. مزایای میکروبلیدینگ عبارت هستند از:

  • میکروبلیدینگ شکل و ضخامت ابروهای موجود یا طبیعی را بهبود‌ می‌بخشد و بهبود‌ می‌بخشد. این روش باعث ایجاد ابروهای پُر، متقارن و طبیعی‌ می‌شود.
  • آسیب‌‌ها‌ی ناشی از کندن بیش از حد یا ریزش موی ابرو را ترمیم‌ می‌کند.
  • برای زنان مبتلا به ریزش موی مرتبط با پزشکی، مانند پس از شیمی درمانی، مفید است. میکروبلیدینگ اعتماد زنان را به ظاهرشان پس از اقدامات پزشکی سخت باز‌ می‌گرداند.
  • این کار روتین آرایش را تسریع‌ می‌کند، زیرا خانم‌‌ها‌ مجبور نیستند زمانی را برای تقویت ظاهر ابروی خود صرف کنند.
  • ابروهای پرپشت و ضخیم برای مدت طولانی بدون دردسر برداشتن منظم یا آرایش برای ایجاد ظاهر استفاده‌ می‌شود. ابروها در طول روز / سال ضد آب و ضد عرق خواهند بود. نگران آب شدن یا ریختن مداد یا پودر ابرو نباشید.
  • این روش باعث صرفه جویی در زمان و هزینه برای رفتن به سالن برای نخ‌‌ها‌ی مکرر‌ می‌شود.
  • این یک روش نیمه دائمی است. بنابراین در آینده زمانی که خانمی بخواهد فرم ابروهای خود را تغییر دهد یا مد ابروهای نازک برگردد، هیچ مشکلی در این کار وجود نخواهد داشت.
  • میکروبلیدینگ بین یک تا ۳ سال دوام دارد. پس از انجام این کار، زن از حفظ ابروها برای مدت طولانی آزاد‌ می‌شود. ممکن است پس از چند هفته نیاز به ویزیت آزمایشی باشد. بنابراین بسیار راحت و مقرون به صرفه است.

عوارض جانبی میکروبلیدینگ در دوران بارداری

هیچ چیز ایمن یا بدون عوارض جانبی نیست. در مورد میکروبلیدینگ هم همینطور است. اگر چه میکروبلیدینگ یک روش قابل اعتماد و ایمن است، اما بسته به سلامت پوست یا تکنیک تکنسین ممکن است حداقل عوارض جانبی داشته باشد. در دوران بارداری، احتمال عوارض جانبی میکروبلیدینگ بیشتر است زیرا بارداری خود تغییراتی را در بدن زن ایجاد‌ می‌کند. برخی از عوارض جانبی میکروبلیدینگ در دوران بارداری عبارت هستند از:

  • ممکن است باعث عفونت شود: در دوران بارداری خطر عفونت همیشه وجود دارد. میکروبلیدینگ ممکن است باعث عفونت پوست یا عفونت خون یا در موارد شدید هپاتیت B یا HIV شود که‌ می‌تواند برای سلامت جنین خطرناک باشد.
  • تأثیر بر سلامت جنین: با وجود استفاده از رنگدانه‌‌ها‌ی با کیفیت، میکروبلیدینگ ۱۰۰% برای جنین بی‌خطر نیست.
  • واکنش به بی‌حسی موضعی: در طول میکروبلیدینگ، از کرم بی‌حس کننده‌ای استفاده‌ می‌شود که حاوی اپی نفرین است. این ماده بر قلب تأثیر‌ می‌گذارد، بنابراین نباید در زنان باردار استفاده شود. در برخی موارد نادر، حتی ممکن است باعث ناهنجاری‌‌ها‌ی قلبی، افزایش ضربان قلب یا تاکی کاردی جنین شود.

خطرات میکروبلیدینگ در دوران بارداری

با توجه به تغییرات مختلف بدن و هورمونی در دوران بارداری، خطر میکروبلیدینگ وجود دارد. آن‌‌ها‌ عبارت هستند:

  • تفاوت رنگدانه: به دلیل تغییرات هورمونی در دوران بارداری، رنگ پیگمنت ممکن است اثر عجیبی داشته باشد و نتایج نه چندان خوبی را بعد از عمل به همراه داشته باشد. برخی از زنان در دوران بارداری نیز ملاسما دارند. بنابراین، اگر ملاسما نزدیک ابروها باشد، ممکن است در رنگدانه‌ها ناهماهنگی وجود داشته باشد، یا نتیجه بعد از بارداری با از بین رفتن ملاسما متفاوت باشد.
  • شکل نامناسب قوس: بیشتر زنان در دوران بارداری دچار تورم یا نفخ‌ می‌شوند، از جمله در صورت. بنابراین، پس از کاهش تورم یا نفخ پس از بارداری، شکل ابروها ممکن است کاملاً اشتباه یا نامتقارن به نظر برسد.
  • خونریزی گسترده و بهبود آهسته: زنان باردار در طول میکروبلیدینگ ممکن است به دلیل تغییرات در سطوح هورمونی، خونریزی گسترده‌ای را تجربه کنند. و عدم تعادل سطح هورمونی نیز‌ می‌تواند باعث کندی بهبود پوست یا عفونت بعد از عمل شود.

کاهش خطرات میکروبلیدینگ در دوران بارداری

ممکن است خطرات و عوارض جانبی زیادی از میکروبلیدینگ در دوران بارداری وجود داشته باشد. با این حال، با اقدامات احتیاطی و مراقبت مناسب،‌ می‌توان خطرات میکروبلیدینگ را کاهش داد. اقدامات احتیاطی برای کاهش خطر میکروبلیدینگ در دوران بارداری عبارت هستند از:

  • ممکن است پس از انجام میکروبلیدینگ نواحی اطراف ابرو پوسته پوسته شدن شود و در صورت عدم مراقبت صحیح‌ می‌تواند منجر به عفونت شود. با مراقبت و درمان مناسب از ناحیه، احتمال عفونت به حداقل‌ می‌رسد. برای جلوگیری از ایجاد دلمه از مرطوب کننده‌‌ها‌ی دارویی استفاده کنید و خیس نکردن ناحیه برای چند روز نیز کمک کننده خواهد بود.
  • از قبل یک پچ تست کوچک انجام دهید تا از عدم واکنش یا پاسخ منفی به میکروبلیدینگ یا کرم بی‌حس کننده موضعی مطمئن شوید.
  • برای جلوگیری از هر گونه عفونت خونی یا پوستی به دلیل رنگدانه‌‌ها‌ی مورد استفاده در روش‌‌ها‌ی میکروبلیدینگ، قبل از آن با متخصص پوست یا متخصص زنان خود مشورت کنید. هم چنین، مراجعه به یک کلینیک زیبایی یا سالن زیبایی که از استانداردهای بهداشتی پیروی‌ می‌کند و از محصولات و تجهیزات باکیفیت استفاده‌ می‌کند، برای جلوگیری از هر گونه عفونت توصیه‌ می‌شود.
  • برای آگاهی از صلاحیت مجری میکروبلیدینگ از قبل در مورد اعتبارنامه او تحقیق کنید. یک متخصص خبره، دارای مجوز و آموزش دیده تجربه انجام اقدامات احتیاطی را برای کاهش همه خطرات هنگام میکروبلیدینگ یک زن باردار خواهد داشت. هم چنین متخصصان آموزش دیده تجربه تنظیم رنگدانه و شکل را با توجه به نفخ، ملیسما و غیره خواهند داشت.
  • ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از انجام میکروبلیدینگ از مصرف الکل یا مصرف مسکن یا داروهایی مانند ایبوپروفن یا ادویل خودداری کنید. از خونریزی بیش از حد در طول عمل که‌ می‌تواند منجر به دلمه شود جلوگیری‌ می‌کند.
میکروبلیدینگ در دوران بارداری - مزایا، عوارض جانبی و خطرات

چند سوال متداول در مورد میکروبلیدینگ

۱. آیا میکروبلیدینگ می‌تواند به جنین آسیب برساند؟

هیچ مطالعه قطعی وجود ندارد که ۱۰۰% تضمین کند که میکروبلیدینگ برای جنین کاملاً ایمن است. بنابراین، با وجود رعایت تمام اقدامات احتیاطی، استفاده از محصولات و تجهیزات باکیفیت ممکن است به جنین آسیب برساند.

۲. آیا میکروبلیدینگ در دوران شیردهی ایمن است؟

در حین میکروبلیدینگ، رنگدانه‌‌ها‌یی به پوست تزریق‌ می‌شود که‌ می‌تواند برای نوزاد خطرناک باشد و این رنگدانه‌‌ها‌ به نوزاد شیرده منتقل شده و ممکن است به آنها آسیب برساند. بنابراین بهتر است قبل از میکروبلیدینگ صبر کنید تا شیردهی قطع شود.

۳. آیا میکروبلیدینگ هنگام تلاش برای بچه دار شدن ایمن است؟

مانند سایر روش‌‌ها‌ی زیبایی، میکروبلیدینگ ۱۰۰% ایمن یا بدون عوارض نیست. با این حال، هنگام تلاش برای باردار شدن‌ می‌توان اقدامات احتیاطی مناسب را انجام داد.

سخن آخر

بارداری دوران زیبایی برای هر زنی است و زیبا به نظر رسیدن در این مرحله نیز مهم است. با این حال، زیبایی نباید به قیمت سلامتی خود و نوزاد متولد نشده باشد. بنابراین، هنگام رفتن به میکروبلیدینگ در دوران بارداری، تمام اقدامات احتیاطی را انجام دهید، برای بهترین توصیه با پزشک خود مشورت کنید، به بهترین کلینیک یا سالن زیبایی بروید و یک هنرمند آموزش دیده را برای این کار انتخاب کنید تا از هر گونه خطر یا عارضه جانبی احتمالی جلوگیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *