تغذیه در بارداری

مصرف خردل در بارداری و اثرات آن

مصرف خردل در بارداری و اثرات آن

آیا خوردن خردل در بارداری بی خطر است؟

خردل با طعم تند منحصر به فرد خود، یک چاشنی محبوب و یک عامل طعم دهنده در دنیای غذاهای خوشمزه است. از سس‌‌ها و دانه‌‌ها گرفته تا روغن‌‌ها و سبزیجات برگ‌دار، خردل در انواع غذاهای سرد و گرم برای طعم‌دهی و فواید سلامتی استفاده ‌می‌شود. هنگا‌می ‌که با هوس شدید و ویار به سراغ بطری خردل ‌می‌روید تا ساندویچ مورد نیاز خود را لایه لایه سس بزنید، ممکن است با یک سوال بسیار ساده مواجه شوید، «آیا مصرف خردل در دوران بارداری بی‌خطر است؟» مهم است که بدانید خوردن خردل در دوران بارداری بی‌‌خطر است یا خیر. در دوران بارداری، نگرانی در مورد ایمنی غذا و اثرات بالقوه بر رشد کودک بسیار مهم است. با پینو بیبی همراه باشید تا به این سوال بپردازیم تا به شما در تصمیم گیری آگاهانه در مورد گنجاندن خردل در رژیم غذایی بارداری خود کمک کنیم.

خردل چیست؟

خردل به عنوان یک گیاه چلیپایی متعلق به خانواده Brassica و بومی مناطق معتدل اروپا محبوب است. دانه‌ها و برگ‌های خردل بخشی جدایی‌ناپذیر از چندین غذای مختلف هندی است. با این حال، در اروپا و سایر نقاط غرب، خردل به سس استخراج شده از دانه‌های خردل اطلاق می‌شود. خردل سیاه معطرترین و خوشمزه‌ترین دانه خردل است. هم چنین، برگ‌های خردل حاوی مقدار زیادی مواد مغذی، فیتونوترینت‌ها و فلاونوئیدها هستند که به شما کمک می‌کنند از بارداری سالم لذت ببرید.

آیا ‌می‌توانید در دوران بارداری خردل بخورید؟

پاسخ مثبت است، در دوران بارداری ‌می‌توانید خردل بخورید. در دوران بارداری ‌می‌توانید غذاهای حاوی سس خردل، دانه‌‌ها، برگ خردل یا حتی روغن خردل مصرف کنید. مانند بسیاری از موارد در بارداری، اعتدال بسیار مهم است. باید حتماً خردل را در حد اعتدال مصرف کنید. اگر مصرف خردل در دوران بارداری بسیار زیاد باشد، ممکن است گاهی منجر به سقط جنین شود. در صورت تمایل به مصرف دانه خردل بهتر است در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

خوردن خردل در بارداری چه فوایدی دارد؟

خردل حاوی مواد مغذی ضروری است که ‌می‌تواند چندین فواید سلامتی را ارائه دهد. علاوه بر خوشمزه بودن، بیایید ببینیم که خردل چه فوایدی برای سلامتی زنان باردار دارد:

۱. نیروگاه مواد مغذی ضروری

سرشار از فیبر غذایی، به هضم غذا کمک ‌می‌کند و از یبوست جلوگیری (یک مشکل رایج در دوران بارداری) ‌می‌کند. دانه‌های خردل هم چنین سرشار از مواد معدنی ضروری مانند آهن، کلسیم و منیزیم هستند که به سلامت کلی مادر و کودک کمک می‌کنند.

۲. پیشگیری از آسم و تنگی نفس

خردل حاوی مقدار زیادی سلنیوم و منیزیم است که فواید ضد التهابی برای شما به ارمغان ‌می‌آورد. بنابراین، مصرف خردل ‌می‌تواند به شما در پیشگیری و درمان سرماخوردگی، احتقان قفسه سینه و آسم در دوران بارداری کمک کند.

۳. پیشگیری از سرطان

خردل سرشار از مواد مغذی گیاهی است که به طور موثری از پیشرفت سرطان دستگاه گوارش جلوگیری ‌می‌کند. دانه‌های خردل در جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی بسیار عالی هستند و از رشد هر سرطان دیگری در دوران بارداری جلوگیری می‌کنند.

۴. تقویت ایمنی

دانه‌‌های خردل دارای مقادیر زیادی مواد معدنی مانند منگنز، آهن و مس هستند. این ماده معدنی موجود در خردل به افزایش ایمنی بدن و جلوگیری از عفونت‌‌های خطرناک و سایر بیماری‌‌ها کمک ‌می‌کند. هم چنین، محتوای گوگرد موجود در دانه‌های خردل، فواید ضد قارچی و ضد باکتریایی برای کمک به مبارزه با عفونت‌های پوستی در دوران بارداری به شما می‌دهد.

۵. مدیریت وزن

خردل سرشار از فولات، تیامین، ریبوفلاوین و بسیاری از ویتامین‌های دیگر است که در بهبود متابولیسم بدن در دوران بارداری مفید هستند. هم چنین به تنظیم موثر وزن بدن کمک ‌می‌کند.

۶. کاهش کلسترول

مقادیر زیادی نیاسین و ویتامین B3 دارد که به تنظیم سطح کلسترول در بدن کمک ‌می‌کند. این شما را از شرایطی مانند تصلب شرایین محافظت ‌می‌کند. افزودن خردل به غذایی که ‌می‌خورید فشار خون و جریان خون را نیز به طور موثر تنظیم ‌می‌کند.

۷. درمان یبوست

خردل حاوی موسیلاژ است، ماده ای منحصر به فرد که غلیظ و لزج است. این به رفع یبوست کمک ‌می‌کند. محتوای فیبر موجود در دانه خردل از مشکلات ناشی از یبوست ‌می‌کاهد.

۸. آرتروز و درد عضلانی را کاهش ‌می‌دهد

محتوای سلنیوم و منیزیم موجود در خردل به شما فواید تولید گرما و ضد التهابی ‌می‌دهد که علائم آرتریت و درد عضلانی را در دوران بارداری کاهش ‌می‌دهد.

آیا خوردن خردل در بارداری بی خطر است؟

آیا مصرف خردل در دوران بارداری عوارضی دارد؟

هنگام افزودن دانه‌ها، برگ‌ها یا سس خردل به غذایتان باید اطمینان حاصل کنید که مقدار زیادی خردل مصرف نکنید، زیرا ممکن است بر بارداری و سلامت شما تأثیر بگذارد. خردل حاوی ترکیبی به نام آلیل ایزوتیوسیانات است که به همین دلیل طعم تند خود را ‌می‌گیرد. اگر بیش از حد مصرف شود، این ترکیب ممکن است باعث تحریک و ناراحتی شود، به خصوص اگر معده حساسی دارید. زنان باردار مستعد سوزش سر دل یا رفلاکس اسید معده باید خردل را در مقادیر کمتر مصرف کنند. در غیر این صورت ممکن است این علائم را تشدید کند.

در ادامه به برخی از عوارض مصرف زیاد خردل در دوران بارداری اشاره ‌می‌کنیم.

  • تحریک گلو
  • مشکلات سلامتی مرتبط با قلب
  • مشکلات تنفسی
  • خستگی
  • تاول‌‌های پوستی، تورم یا آسیب
  • اسهال مزمن
  • سقط جنین
  • در موارد شدید، کما و مرگ

آیا زنان باردار می‌توانند از روغن خردل برای ماساژ سود ببرند؟

زنان باردار باید در استفاده از روغن خردل برای ماساژ احتیاط کنند. در حالی که به طور کلی برای استفاده موضعی بی‌خطر است، مهم است که از واکنش‌های آلرژیک احتمالی مانند قرمزی، خارش و خشکی در برخی افراد آگاه باشید.

روغن خردل حاوی آنتی ژنی به نام آلیل ایزوتیوسیانات است که گاهی اوقات می‌تواند باعث درماتیت تماسی شود که با درماتیت اگزماتو و یا تاولی مشخص می‌شود. در دوران بارداری، برای زنان باردار توصیه می‌شود از مواد حساسیت‌زا و محرک‌های احتمالی برای جلوگیری از مشکلات پوستی خودداری کنند. بنابراین، انجام پچ تست قبل از استفاده از روغن خردل برای ماساژ و مشاوره با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی برای راهنمایی شخصی در مورد اقدامات ایمن مراقبت از پوست در دوران بارداری توصیه می‌شود.

سوالات متداول

تست بارداری پودر خردل چیست؟

تست بارداری پودر خردل یک روش خانگی تشخیص بارداری است. برای انجام آزمایش، نصف تا سه چهارم فنجان پودر خردل را به آب گرم اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه در حمام قرار دهید. اگر قاعدگی شما در عرض دو روز پس از آزمایش شروع شود، احتمال بارداری وجود ندارد. با این حال، اگر بعد از دو روز پریود نشدید، ممکن است باردار باشید.

آیا می‌توانم در دوران بارداری عسل و خردل بخورم؟

بله، به طور کلی مصرف عسل و خردل در دوران بارداری بی‌خطر است. هم از عسل و هم خردل می‌‌توان برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد و هم چنین می‌توان آنها را با هم ترکیب کرد تا یک سس خردل عسلی خوشمزه درست شود.

آیا استفاده از روغن خردل در بارداری بی‌خطر است؟

دو نوع روغن خردل وجود دارد: ضروری و اکسپرس شده. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) روغن خردل ضروری را برای استفاده در غذا بی‌خطر دانسته است، اما روغن خردل اکسپرس شده ممنوع است. به این دلیل است که روغن خردل حاوی اسید اروسیک است، یک اسید چرب که نشان داده شده است که باعث آسیب قلب و کلیه در می‌شود. با این وجود، با ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود صحبت کنید تا از ایمنی روغن خردل برای شما مطمئن شود.

آیا هوس خوردن خردل در دوران بارداری نشان دهنده جنسیت نوزاد است؟

هیچ مدرک علمی برای حمایت از این ایده وجود ندارد که میل یک زن باردار به غذاهای خاص می‌تواند جنسیت کودک او را پیش‌بینی کند.

آیا مصرف خردل برای سلامت کلیه‌ها بی‌خطر است؟

به گفته لیزا ریچاردز، متخصص تغذیه و بنیانگذار رژیم غذایی کاندیدا، «خردل و دانه خردل زمانی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود، می‌تواند برای سلامت کلیه مفید باشد. دانه‌های خردل سرشار از مواد مغذی مانند منیزیم است که در عملکرد کلیه و تنظیم فشار خون نقش دارد».

دانه خردل زرد یا سیاه کدام بهتر است؟

دکتر M Madhan Kumar، مشاور عمومی و متخصص گوارش می‌گوید: «در حالی که دانه‌های خردل سیاه بسیار قوی‌تر هستند و می‌توان آنها را برای طعم و حرارت به غذاها اضافه کرد، دانه‌های خردل زرد ملایم‌تر هستند و برای سس‌ها مناسب‌تر هستند. دانه‌های خردل، چه سیاه و چه زرد، خواص و کاربردهای متمایزی دارند. استفاده از دانه‌های خردل سیاه یا زرد معمولاً به ذائقه شخصی و ویژگی طعم خاصی که یک وعده غذایی نیاز دارد بستگی دارد.

دانه‌ها و برگ‌های خردل مواد غذایی مغذی هستند که افراد در سنین مختلف می‌توانند از آن لذت ببرند. شما می‌توانید در دوران بارداری خردل را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف کنید. مصرف خردل می‌تواند در طول زمان چندین فواید سلامتی مانند افزایش ایمنی، تغذیه بهتر، تنظیم کلسترول و مدیریت یبوست را به شما ارائه دهد. می‌توانید از دانه‌های خردل به‌عنوان ادویه و روغن خردل در آشپزی خود استفاده کنید، سس خردل را در ساندویچ‌ها امتحان کنید، یا با استفاده از برگ‌های خردل، دستور العمل‌های خوشمزه‌ای تهیه کنید. به هر شکلی که از خردل لذت می برید، به یاد داشته باشید که آن را در حد اعتدال مصرف کنید زیرا مصرف بیش از حد خردل ممکن است بر سلامت شما و کودکتان تأثیر بگذارد.

چرا در دوران بارداری هوس خردل می‌کنم؟

اگر هوس خردل دارید، احتمالاً باید پیاز بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید (علامتی که نشان می‌دهد به آنتی اکسیدان‌های بیشتری نیاز دارید).

خردل برای بارداری خوب است؟

خردل سیاه در صورت مصرف خوراکی به مقدار زیاد به عنوان دارو در دوران بارداری احتمالاً خطرناک است. خردل سیاه حاوی مواد شیمیایی است که ممکن است باعث سقط جنین شود. پس به اندازه ایمن خردل بخورید و به مقدار متعادل رژیم غذایی در بارداری پایبند باشید.

سخن آخر

خردل یک طعم دهنده غذا است که به عنوان چاشنی غذای سرد و گرم استفاده می‌شود. این ماده‌ای است که در سس‌هایی مانند سس مایونز، ماریناد، وینگرت و سس‌های باربیکیو استفاده می‌شود. در حالی که زنان باردار ممکن است هوس ساندویچ‌ها و هات داگ‌های مملو از این سس‌ها را داشته باشند، ممکن است در مورد مصرف خردل در دوران بارداری شک داشته باشند. اگر چه خوردن خردل بی‌خطر تلقی ‌می‌شود، بهتر است قبل از مصرف با متخصص زنان خود مشورت کنید. گنجاندن دانه خردل در غذا ‌می‌تواند طعم آن را افزایش دهد. هنگا‌می‌که در حد اعتدال مصرف شود، فواید سلامتی متعددی را ارائه ‌می‌دهد. اگر در مورد گنجاندن خردل در رژیم غذایی خود مطمئن نیستید، بهتر است در مورد آن با پزشک خود صحبت کنید. او ‌می‌تواند بر اساس پیشرفت بارداری شما راهنمایی شخصی ارائه دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *