هفته‌ به هفته بارداری

آشنایی با رخدادهای هفته هفتم بارداری (هفته ۷ حاملگی)

ورود به هفته هفتم بارداری را به شما تبریک می‌گوییم. جنین در هفته هفتم حاملگی حدود یک سانتی‌متر طول دارد. مغز او به سرعت در حال رشد است و سر جنین بسیار بزرگتر از بدن است. چشم‌های بزرگ، پیشانی پهن و جوانه‌های اولیه گوش‌ها از خصوصیات جنین در هفته ۷ بارداری است. هم‌چنین جنین دارای سوراخ بینی و لب است. همزمان مغز، نخاع و اندام‌های داخلی از جمله معده، کلیه‌ها و ریه‌ها در حال رشد هستند. نوزاد درون یک کیسه آمنیوتیک دراز کشیده است. جفت در حال شکل‌گیری است و به داخل رحم شما متصل می‌شود تا بتواند مواد مغذی و اکسیژن را از جریان خون شما به جنین برساند. قلب جنین۱۵۰ تا ۱۸۰ ضربه در دقیقه می‌تپد. سطوح هورمونی شما هنوز با نرمال متفاوت است و این ممکن است شما را کاملاً احساساتی، تحریک‌پذیر و بدخلق کند. ممکن است هنوز احساس خستگی و کمبود انرژی داشته باشید، اما این کاملاً طبیعی است. برخی از زنان در این مرحله دچار مشکل یبوست می‌شوند. آب بیشتری بنوشید و غذاهای حاوی فیبر زیاد مانند سبزیجات، میوه‌ها و غلات کامل مصرف کنید. مطمئن شوید که به اندازه کافی استراحت می‌کنید. اگر هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اید، بهتر است هم‌اکنون یک قرار ملاقات بگیرید. اگر تمایل دارید که بدانید چه اتفاقی در هفته ۷ بارداری رخ می‌دهد؟ با پینو بیبی همراه باشید.

آشنایی با رخدادهای هفته هفتم بارداری (هفته 7 حاملگی)

هفته هفتم بارداری

در هفته هفتم بارداری، ممکن است عوارض شایع بارداری مانند نفخ، حالت تهوع و خستگی را مشاهده کنید. هم‌چنین ممکن است که هیچ علامتی نداشته باشید، زیرا برای هر بانویی با بانو دیگر و هم‌چنین هر بارداری با بارداری دیگر بروز علائم می‌تواند متفاوت باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد آنچه در هفته هفتم بارداری اتفاق می‌افتد، از نظر علائم و نشانه‌ها و سوالاتی که ممکن است بخواهید از پزشک خود بپرسید، ادامه مقاله را مطالعه نمایید.

نکات برجسته در هفته هفتم بارداری

در اینجا چند نکته مهم و چیزهایی که اکنون در هفته هفتم بارداری باید منتظر آن‌ها باشید آورده شده است:

اگر سیکل قاعدگی شما متوقف شده است و آزمایش بارداری انجام داده‌اید، ممکن است تمایل داشته باشید و یا نیاز باشد که حاملگی خود را توسط پزشک نیز به تأیید برسانید.

در هفته هفتم بارداری ویار و هوس‌های بارداری بیشتر خود را نشان می‌دهد. در این هفته ممکن است نسبت به برخی بوها حساس شوید و یا حتی تمایل به خوردن مواد غیر خوراکی داشته باشید. در مقاله مربوط به ویار حاملگی این موضوعات و نحوه مدیریت آن‌ها به تفصیل شرح داده شده است. در هفته ۷ بارداری ممکن است کمی بیشتر متوجه ویار بارداری و علائم آن شوید. ممکن است اشتهای شما برای خوردن بیشتر شود، تا زمانی ‌که یک رژیم غذایی متعادل را حفظ می‌کنید، می‌توانید کمی بیشتر میل کنید. اما به باورهای غلط و رایج توجه نکنید؛ شما نیاز نیست در دوران بارداری خود به اندازه دو نفر غذا بخورید.

مراقب تناسب اندام خودتان باشید، سه ماهه اول حاملگی زمان مناسب برای مدیریت افزایش وزن در دوران بارداری است. سعی کنید با ورزش کردن از اضافه وزن زیاد جلوگیری کنید. برای این که بدانید روزانه چند کالری باید مصرف کنید می‌توانید از ابزار محاسبه آنلاین کالری روزانه پینو بیبی استفاده کنید.

در هفته هفتم بارداری، احتمالاً پس از عدم قاعدگی، تست بارداری خانگی انجام داده‌اید. اگر در هفته هفتم نتیجه منفی دریافت کردید، می‌توانید دوباره آزمایش کنید و یا برای تایید بارداری خود با پزشک متخصص قرار ملاقات بگذارید.

اگر در هفته هفتم بارداری هستم، تاریخ زایمان چه زمانی است؟

طبیعی است که در این مورد سوال داشته باشید. قطعاً شما برای دوران بارداری و زایمان خود باید برنامه‌ریزی کنید. معمولاً پزشک متخصص شما تقویم بارداری را برای شما تنظیم می‌کند و تاریخ حدودی زایمان را برای شما مشخص می‌کند اما این تاریخ تقریبی است. اگر شما در هفته هفتم بارداری باشید و بارداری شما نیز ۴۰ هفته به طول بیانجامد شما هنوز ۳۳ هفته دیگر باید برای تولد نوزادتان منتظر بمانید. برای مشخص کردن تاریخ تقریبی زایمان شما می‌توانید از ابزار محاسبه آنلاین موعد زایمان پینو بیبی استفاده کنید.  

هفته هفتم بارداری در چندمین ماه بارداری است؟

معمولاً پزشک شما برای تقویم بارداری و بررسی وضعیت شما و جنین به هفته‌های بارداری توجه می‌کند اما عموم مردم به ماه‌های حاملگی توجه نشان می‌دهند. در هفته هفتم بارداری، شما در ماه دوم بارداری خود هستید، حتی اگر هیچ گونه برآمدگی شکمی یا علائمی را مشاهده نکرده باشید.

هفته هفتم بارداری: رشد کودک شما

شاید تعجب کنید که این هفته چقدر کودک آینده‌تان رشد خواهد کرد. در هفته هفتم، پایه‌ها برای اندام‌ها، سیستم‌ها و ویژگی‌های اصلی تنظیم می‌شوند.

مغز، ریه‌ها، سیستم گوارشی، اندام‌ها و ویژگی‌های صورت کودک شما هم‌چنان در حال رشد هستند. اگر چه رشد مغز کودک شما تا مدت‌ها پس از تولد ادامه خواهد داشت، بخش‌های اصلی تشکیل شده است. با پیشرفت هفته‌های بارداری، سیستم گوارش و ریه‌ها نیز در حال توسعه هستند.

ویژگی‌های ریز صورت نیز در حال شکل‌گیری هستند و هر بازوی کوچک اکنون یک زائده به شکل دست و پا به آن متصل است. یکی دیگر از اتفاقات مهم این هفته، تشکیل بند ناف است. بند ناف ارتباطی بین شما و جنین در حال رشد در دوران حاملگی ایجاد می‌کند، مواد زائد کودک شما را از او دور می‌کند و اجازه می‌دهد مواد مغذی و اکسیژن بین شما دو نفر جریان یابد. اگر در هفته هفتم بارداری یا مدتی پس از آن معاینه از قبل برنامه‌ریزی شده داشته باشید، ممکن است پزشک بتواند فعالیت قلبی جنین (اگر چه هنوز ضربان قلب واقعی نیست) را از طریق سونوگرافی تشخیص دهد. ممکن است اولین اسکن اولتراسوند در اواخر بارداری شما اتفاق بیفتد، نگران نباشید، این یک روند بسیار رایج است.

هفته هفتم بارداری: اندازه جنین

کوچولوی شما به سرعت در حال رشد است. در هفته هفتم، جنین تقریباً به اندازه یک بلوبری کوچک است که طول آن حدود ۸ میلی‌متر است و وزن آن در حدود ۵/۰ گرم می‌باشد.

هفته هفتم بارداری: تغییرات بدن مادر

علائم و نشانه‌های بارداری که ممکن است در هفته‌های گذشته تجربه کرده باشید، احتمالاً ادامه خواهند داشت و برخی از آن‌ها ممکن است در این هفته آشکارتر شوند. اگر چه این علائم می‌توانند خسته کننده و آزار دهنده باشند، به خاطر داشته باشید که بسیاری از آن‌ها ممکن است در سه ماهه دوم بارداری، که تنها چند هفته دیگر است، فروکش کنند.

احتمالاً در هفته هفتم هیچ تفاوتی در شکم باردار خود مشاهده نخواهید کرد، حتی اگر دو قلو باردار باشید، زیرا کودک (یا نوزادان) شما فقط به اندازه یک بلوبری کوچک است. با این حال، نفخ خفیف در اطراف شکم شما ممکن است در هفته هفتم حاملگی شما را آزار دهد و باعث شود که یک برآمدگی کوچک در شکم خود را احساس کنید. فراموش نکنید که برآمدگی شکم معمولاً تا حدود هفته‌های ۱۲ تا ۱۶ حاملگی، زمانی ‌که رحم شما شروع به حرکت در خارج از ناحیه لگن می‌کند، ظاهر نمی‌شود.

پستان‌های شما ممکن است هم‌چنان متورم و حساس باشد. آرئول، ممکن است تیره‌تر باشد، برجستگی‌های کوچکی در ناحیه آرئول داشته باشید و نیپل‌ها بزرگتر باشند. اگر پستان‌های شما حساس هستند، اکنون زمان آن رسیده است که از یک سوتین برای حاملگی استفاده کنید.

عادات سالم باید اکنون در مرکز توجه قرار گیرد. پزشک شما ممکن است در مورد خطرات ابتلا به توکسوپلاسموز، عفونتی که از طریق گوشت خام یا نیم پز و از طریق مدفوع گربه منتقل می‌شود، به شما هشدار دهد. برای جلوگیری از تماس با میکروب، گوشت خود را به خوبی بپزید، پس از خرد کردن گوشت، دست‌های خود را کاملاً بشویید. اگر گربه خانگی دارید تا پایان حاملگی خود بهتر است تعویض خاک گربه‌تان را به شخص دیگر بسپارید.

هفته هفتم بارداری: علائم مادر

در هفته هفتم حاملگی، برخی از علائمی که را ممکن است تجربه کنید به شرح زیر است:

  • ترشح بیش از حد بزاق در هفته هفتم بارداری: ممکن است متوجه بزاق بیش از حد معمول شوید که اغلب با حالت تهوع و استفراغ ناشی از تهوع صبحگاهی همراه است. ممکن است عجیب باشد، اما این فقط یکی دیگر از بخش‌های عجیب و در عین حال طبیعی بارداری است.
  • هوس یا بیزاری از غذا در هفته هفتم بارداری: برای شام هوس ترشی و شکلات دارید؟ نمی‌توانید بوی تخم مرغ را تحمل کنید، در صورتی که این بو قبلاً شما را آزار نمی‌داد؟ در هفته هفتم بارداری، ممکن است همیشه گرسنه باشید یا احساس کنید که اصلاً نمی‌توانید چیزی بخورید. ترجیحات غذایی و تحمل شما نسبت به بوها ممکن است در این مدت تغییر کند. نگران نباشید این بخشی از ویار حاملگی است شما ممکن است حتی نسبت به بوی همسر خود نیز انزجار داشته باشید. اگر متوجه شدید که هوس مواد غیرخوراکی مانند خاک یا گچ دارید، فوراً با پزشک خود صحبت کنید. مقاله مربوط به ویار بارداری را مطالعه کنید تا بتوانید در برابر این هوس‌های ناخوشایند و مضر مقاومت کنید.
  • حالت تهوع در هفته هفتم بارداری: از بین تمام علائم در هفته هفتم حاملگی، تهوع صبحگاهی می‌تواند بدترین باشد. اغلب در این مرحله بیشتر حالت تهوع احساس می‌شود. اما صبور باشید این عارضه آزار دهنده معمولاً بیشتر از سه ماهه اول دوام نمی‌آورد.
  • اسهال در هفته هفتم بارداری: علائم گوارشی مانند اسهال، یبوست و سوء‌هاضمه معمولاً نگران کننده نیستند. این عوارض معمولاً به دلیل نوسانات هورمونی ایجاد می‌شوند. برای مبارزه با اسهال، سعی کنید غذاهایی مانند پوره سیب، بلغور جو و موز را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و هیدراته بمانید، زیرا اسهال می‌تواند منجر به کم آبی بدن شود.
  • لکه بینی در هفته هفتم بارداری: ممکن است در هفته هفتم بارداری متوجه لکه بینی خفیف شوید. خونریزی شدیدتر به عنوان یک علامت هشدار در نظر گرفته می‌شود، بنابراین در صورت بروز خونریزی با پزشک خود مشورت کنید.
  • گرفتگی و اسپاسم در هفته هفتم بارداری: اگر در هفته هفتم بارداری احساس گرفتگی خفیف و کمردرد می‌کنید، چیزی که تجربه می‌کنید کاملاً طبیعی است. رحم شما در حال بزرگ شدن است، بنابراین کمی ناراحتی قابل انتظار است. اگر گرفتگی شدید یا طولانی مدت است، با پزشک خود مشورت کنید.
  • خستگی در هفته هفتم بارداری: ممکن است در این هفته همچنان احساس خستگی مفرط داشته باشید. سطح پروژسترون شما به سرعت در حال افزایش است و این هورمون است که می‌تواند باعث خواب آلودگی شما شود. بنابراین، سعی کنید تا جایی که می‌توانید با استراحت به خوبی از خود مراقبت کنید. در هفته هفتم بارداری (یا هر زمانی در دوران حاملگی)، خستگی می‌تواند همراه با سردرد باشد. اگر سردرد شدید دارید، با پزشک خود مشورت کنید.
  • تکرر ادرار در هفته هفتم بارداری: تغییرات هورمونی و افزایش حجم خون مقصر این امر است. اکنون که مایعات بیشتری در سیستم بدن شما وجود دارد، کلیه‌های شما مجبور هستند مایعات بیشتری را پردازش ‌کنند و در نتیجه ادرار بیشتری تولید می‌شود. به جای کاهش مصرف مایعات، با نوشیدن آب بیشتر از قبل، هیدراته بمانید. متخصصان مصرف حدود ۸ تا ۱۲ فنجان مایعات در روز را توصیه می‌کنند. فراموش نکنید نگه داشتن ادرار و عدم تخلیه به موقع مثانه ممکن است شما را به عفونت‌های ادراری دچار کند و این عفونت‌ها می‌تواند سلامت شما و جنین را به خطر بیاندازد.
  • ترشحات واژینال در هفته هفتم بارداری: ترشحات واژن در هر زمانی به خصوص در دوران حاملگی شایع است، بنابراین مشاهده آن در هفته‌های مختلف بارداری طبیعی است.

هفته هفتم بارداری: رژیم غذایی

همانطور که گفتیم در این هفته و چند هفته بعد قلب جنین شما در حال شکل‌گیری است برای سلامت قلب جنین و رشد مطلوب آن لازم است رژیم غذایی مناسبی داشته باشید. مصرف مواد غذایی حاوی مواد مغذی اساسی مانند پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی، به تشکیل سلول‌های قلبی سالم و قوی در جنین کمک می‌کند. علاوه بر این، مصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیک، آهن، ویتامین‌های B و ویتامین D، اهمیت بسیاری در تشکیل قلب جنین دارند. می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مواد غذایی که در تشکیل قلب جنین نقش دارند مقاله چه بخوریم تا قلب جنین تشکیل شود را نیز مطالعه کنید.

مطمئن شوید که شما و کودک‌تان مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت می‌کنید. به حذف غذاهای تند یا سرخ شده فکر کنید، زیرا می‌توانند باعث سوزش سر دل شوند. هم‌چنین، اگر گیاهخوار هستید، می‌توانید منابع پروتئینی (مانند غلات و حبوبات) را پیدا کنید که به تعادل رژیم غذایی شما کمک می‌کند. به مقاله‌های مصرف ماش، کنجد، زعفران، غذاهای حاوی ویتامین D و غنی از کلسیم در بخش مجله پینو بیبی رجوع کنید و اطلاعات لازم را در زمینه مواد غذایی کسب کنید. اگر گیاهخوار هستید از پزشک خود بپرسید که آیا نیاز به مصرف مکمل‌هایی مانند ویتامین B۱۲ که فقط در محصولات حیوانی یافت می‌شود، دارید یا خیر؟

هفته هفتم بارداری: خود مراقبتی؛ بایدها و نبایدها

هنوز در اوایل سفر حاملگی هستید، اما موارد زیادی برای بررسی و توجه وجود دارد: از تطبیق رژیم غذایی خود تا بررسی کمد لباس. لیست بایدها و نبایدهای هفته هفتم بارداری پینو بیبی را در زیر بررسی کنید.

چند تکه لباس بخرید تا در حین رشد و بزرگ شدن شکم بپوشید. لباس‌های گشاد و راحت انتخاب مناسبی هستند، به تناسب و جنس لباس بارداری‌تان نیز فکر کنید. به عنوان مثال، مطمئن شوید که در طول بارداری سوتین با سایز مناسب دارید و به دنبال لباس زیر و لباس‌های تهیه شده از پنبه یا سایر الیاف طبیعی باشید تا به شما کمک کند خنک و راحت باشید.

به خوبی از پوست خود مراقبت کنید. ممکن است در این زمان دچار آکنه شوید. با تشکر از هورمون‌ها که همچنان دست به کار هستند تا عوارض بارداری مانند لکه‌های پوستی را تشدید کنند! در نظر داشته باشید که این یک بخش طبیعی از بارداری است و جای نگرانی نیست، اما محصولات بدون روغن ممکن است به کنترل جوش‌ها کمک کنند. برای مدیریت لکه‌های پوستی و آکنه خودسرانه از داروهای پوستی استفاده نکنید، به خاطر داشته باشید برخی داروها ممکن است عوارض جبران‌ناپذیری بر سلامت جنین داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصرف داروهای پوستی در دوران بارداری مقاله مربوطه را در مجله پینو بیبی مطالعه فرمایید.

یاد بگیرید چگونه با علائم جسمی و عاطفی کنار بیایید. اگر علائم بارداری، شما را ناراحت کرده است، به خود یادآوری کنید که بیش از یک ماه از سه ماهه دوم حاملگی خود را پشت سر گذارنده‌اید، زمانی‌ که بسیاری از علائم فعلی شما ممکن است فروکش کنند. خبر بهتر این که، برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که بسیاری از مادران آینده، خبر از افزایش سطح انرژی خود را در سه ماهه دوم داده‌اند. نگران نباشید پزشک شما استراتژی‌های مناسبی برای مدیریت علائم فیزیکی و عاطفی در بقیه دوران بارداری شما خواهد داشت.

به جای کج خلقی استارت عکاسی بارداری را بزنید. هر ماه در یک مکان مشخص بایستید، لباس‌های یکسانی بپوشید و یک کارت ماهانه دست‌ساز یا چاپی در دست بگیرید که در آن ماه حاملگی خود را ذکر کرده‌اید. این یادگاری در سال‌های آینده لبخندی بر لبان شما می‌آورد و اگر تمایل داشته باشید می‌توانید آن‌ها را در شبکه‌های اجتماعی پست کنید یا برای عزیزان‌تان ایمیل کنید و این تصاویر یادگاری زیبا را با سایر دوستان‌ و آشنایان خود به اشتراک بگذارید.

بیشتر استراحت کنید. سعی کنید پاهای خود را هنگام ظهر بالا بگذارید، زود به رختخواب بروید. در صورت نیاز از یکی از بستگان خود کمک بخواهید، به خصوص اگر فرزندان دیگری دارید. انجام برخی ورزش‌ها به شما کمک می‌کند تا احساس بهتری داشته باشید. ۱۵۰ دقیقه در هفته یا ۳۰ دقیقه در اکثر ایام هفته ورزش کنید.

هفته هفتم بارداری: آنچه همسر شما باید بداند

همسر باردار شما ممکن است در حال حاضر دچار خستگی شده باشد، بنابراین او را تشویق کنید که استراحت کند و چرت بزند. شاید خوب باشد اجازه دهید، آن‌ها (مادر و فرزندتان) تا زمانی که دوست دارند، بخوابند و در رختخواب از آن‌ها با یک صبحانه خوشمزه پذیرایی ‌کنید. شریک زندگی خود را مطمئن کنید که وقتی او در حال استراحت است شما به امور منزل رسیدگی می‌کنید. مراقب بدخلقی‌های همسرتان باشید، توصیه تیم پینو بیبی جهت مدیریت استرس و نگرانی‌های همسرتان یک پیاده‌روی ایمن نیم ساعته در طول روز است. تماشای فیلم‌های کمدی و ثبت‌نام همسرتان در کلاس یوگا بارداری نیز ایده جذابی است. معمولاً ‌بانوان باردار به دلیل تغییرات شدید هورمونی ممکن است در این دوران به ویژه سه ماهه اول بسیار تحریک‌پذیر و حساس شوند؛ الان وقت آن است که برای او یک همسر ایده‌آل باشید و با سخنان انرژی‌بخش و عاشقانه خود او را آرام کنید.

هفته هفتم بارداری: از پرشک خود بپرسید

پس از مراجعه به پزشک خود برای قرار اولیه، معمولاً یک بار در ماه تا دو ماه آخر بارداری که ویزیت‌ها مکرر می‌شوند، آماده کنید. این قرار ملاقات‌ها به شما فرصتی عالی برای پرسیدن سوالات و مطرح کردن نگرانی‌ها و دغدغه‌های‌تان می‌دهد. برخی از سوالاتی که ممکن است بخواهید از پزشک‌تان بپرسید عبارت هستند از:

  • بهترین راه برای مدیریت افزایش وزن در دوران بارداری چیست؟
  • آیا در دوران بارداری اقدامات احتیاطی خاصی در محل کار وجود دارد که باید لحاظ کنم؟
  • چه برنامه‌هایی برای بارداری و زایمان باید در نظر گرفته شده است؟
  • با پزشک خود در مورد عوارض احتمالی زایمان و سایر چالش‌هایی که ممکن است در اتاق زایمان پیش بیاید، صحبت کنید و این که با مشاهده علائم زایمان چه باید بکنید شاید به نظر زود برسد اما در ماه‌های اول دغدغه‌های ذهنی شما کمتر است و ضمن این که پرسش در مورد زایمان ذهن شما را به سمت یک بارداری موفق سوق خواهد داد.
  • آیا فراموشی «مه مغز بارداری» طبیعی و واقعی است؟
  • راه‌های مقابله با استفراغ بارداری چیست؟

سوالات متداول در یک نگاه

در هفته هفتم بارداری چه احساسی باید داشته باشید؟ ممکن است در هفته هفتم هیچ علائم حاملگی را احساس نکنید، اما ممکن است برخی از علائم رایج را تجربه کنید، ممکن است احساس خستگی، نفخ، بد خلقی و یا کمی حالت تهوع داشته باشید.

  • معده شما در هفته هفتم بارداری چه احساسی دارد؟
  • آیا می‌توانید برآمدگی شکم را در ۷ هفتگی احساس کنید؟
  • آیا علائم بارداری در ۷ هفتگی از بین می‌رود؟
  • ضربان قلب طبیعی جنین در هفته هفتم بارداری چقدر است؟

هفته هفتم بارداری: چک لیست شما

البته برای تهیه یک چک لیست برای زایمان خیلی زود است، اما بهر تقدیر لحظه زایمان و تولد نوزاد بسیار هیجان انگیز هست و نمی‌توان از آن چشم پوشید. همان‌طور که در حال پیش‌بینی شکل و شمایل نوزاد آینده هستید و غرق در رویا شده‌اید، موارد زیر را نیز در نظر بگیرید:

  • مطمئن شوید که به اندازه کافی اسید فولیک و سایر مواد مغذی ضروری را به شکل ویتامین دوران بارداری دریافت می‌کنید.
  • آنچه را که ممکن است در چند هفته آینده بارداری خود تجربه کنید در راهنمای بارداری پینو بیبی بخوانید.
  • در اوایل فصل آنفولانزا، مرقب باشید و سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید و مصرف ویتامین C را فراموش نکنید.
  • مراقبت‌های دوران بارداری را بخوانید تا بدانید چه قرار ملاقات‌ها و احتمالاً چه آزمایش‌هایی در ماه‌های آینده انجام می‌شود.
  • با ابزار محاسبه آنلاین BMR پینو بیبی میزان کالری دریافتی خود را محاسبه کنید و با استفاده از سامانه محاسبه آنلاین BMI افزایش وزن سالم حاملگی خود را مورد سنجش قرار دهید تا تخمینی از افزایش وزن سالم بر اساس وزن قبل از حاملگی خود داشته باشید.
  • در طول دوران بارداری خود با پزشک، ماما یا متخصص زنان – زایمان خود چندین ویزیت منظم قبل از زایمان خواهید داشت. در اولین ویزیت، پزشک باردار بودن شما را تایید می‌کند، تاریخ زایمان شما را محاسبه می‌کند؛ ممکن است برای انجام این کار به سونوگرافی نیاز داشته باشید. پزشک متخصص، سلامت کلی شما را بررسی کرده و آزمایش خون را تجویز می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *