تغذیه در بارداری

مصرف میگو در بارداری و اثرات آن

رژیم غذایی سالم در دوران بارداری مهم است و اکنون که باردار هستید، باید غذاهای مغذی را در رژیم غذایی خود قرار دهید. اما روزهایی خواهد بود که می‌خواهید تسلیم هوس‌های خود شوید اما ممکن است برای سلامتی شما و همچنین سلامت کودکتان بی‌خطر نباشد. به عنوان مثال، اگر عاشق خوردن غذاهای دریایی هستید و هوس آن را دارید، ممکن است تردید داشته باشید که که آیا مصرف غذاهای دریایی در دوران بارداری بی‌خطر است یا خیر. غذاهای دریایی طعم خوشمزه‌ای دارند، اما دقیقاً در دسته غذاهای ایمن در دوران بارداری قرار نمی‌گیرند. یکی از خوشمزه‌ترین گزینه‌های موجود در غذاهای دریایی میگو است. و اگر قصد دارید در دوران بارداری آن را بخورید، پیشنهاد می کنیم این مقاله را بخوانید تا بدانید که آیا باید میگو بخورید یا خیر.

میگو نوعی صدف با بافت نرم و سرشار از مواد مغذی حیاتی مانند پروتئین بدون چربی، سلنیوم و چندین نوع از ویتامین‌های خانواده B مانند ویتامین B12 است. همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که ‌می‌تواند برای سلامت قلب بانوی باردار و جنین داخل رحم او مفید باشد. اما در حالی که میگو به طور کلی یک انتخاب سالم برای دوستداران غذاهای دریایی در نظر گرفته ‌می‌شود، شاید بخواهید بدانید که آیا زنان باردار ‌می‌توانند میگو بخورند؟ دانستن این امر بسیار مهم است زیرا انواع خاصی از ماهی‌‌ها و صدف‌‌ها ممکن است حاوی مقادیر زیادی جیوه باشند.

اگر به دنبال پاسخی برای این سوال خود هستید که «آیا ‌می‌توانم در دوران بارداری میگو بخورم؟»، ادامه مطلب را بخوانید تا در مورد ایمنی، فواید سلامتی احتمالی و اقدامات احتیاطی لازم که باید هنگام خوردن میگو رعایت کنید، بیشتر بدانید. پس با پینو بیبی همراه باشید.

مصرف میگو در بارداری و اثرات آن

ایمنی میگو در بارداری

با توجه به گزارشات انجمن بارداری آمریکا  (APA)، میگو یک غذای دریایی کم جیوه و غنی از پروتئین است که چربی اشباع کمی دارد و برای رژیم غذایی مادران مفید است. بنابراین، آیا ‌می‌توانید در دوران بارداری میگو بخورید؟ پاسخ بله است. زنان باردار باید میگوی را خوب پخته و سپس مصرف کنند زیرا غذاهای دریایی خام یا نیم پز ‌می‌توانند حاوی پاتوژن‌‌های مضری باشند که باعث بیماری‌‌های ناشی از غذا ‌می‌شوند و بر سلامت مادر و جنین تأثیر منفی ‌می‌گذارند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به زنان باردار و شیرده توصیه ‌می‌کند که ۲۲۷ تا ۳۴۰ گرم در هفته از انواع غذاهای دریایی کم جیوه مصرف کنند. مصرف غذاهای دریایی ‌می‌تواند مواد مغذی حیاتی را برای بانوی باردار فراهم کند که سلامت و ایمنی بدن مادر را تقویت کرده و از رشد و تکامل جنین نیز حمایت ‌می‌کند.

علاوه بر میگو، برخی از انواع دیگر غذاهای دریایی که جیوه کمی‌ دارند و ‌می‌توانید در دوران بارداری با خیال راحت مصرف کنید، ماهی مانند پولاک، گربه ماهی، سالمون، قزل آلا، کنسرو ماهی تن سبک، ماهی کاد و تیلاپیا.

هنگام خرید صدف زنده، به دنبال برچسب روی گونی‌‌ها یا ظروف دقت داشته باشید. این برچسب‌‌ها شامل شماره گواهی سلامت از اداره بهداشت، علامت استاندارد و اطلاعات مربوط به محصول است. این نشان ‌می‌دهد که صدف‌‌ها در راستای کنترل‌‌های ایمنی زیر نظر اداره بهداشت و اداره شیلات صید و تهیه شده‌اند.

ارزش غذایی میگو

میگو یک صدف مغذی است که ‌می‌توانید آن را به روش‌‌های مختلفی تهیه کنید. در اینجا مقادیر تقریبی از مواد مغذی مختلف ارائه شده است که یک زن باردار بین ۱۹ تا ۳۰ سال ‌می‌تواند با مصرف ۸۵ گرم (سه اونس) میگو پخته شده این مواد را دریافت کند.

ماده غذاییمقدار موجود در ۸۵ گرم میگومصرف روزانه توصیه شده
آب۶۳.۲ گرم
انرژی۸۴.۲ کالری
پروتئین۲۰.۴ گرم
مجموع لیپیدها (چربی)۰.۲۳۸ گرم
کلسیم۵۹.۵ گرم۱۰۰۰ میلی گرم
آهن۰.۴۳۳ گرم۲۷ میلی گرم
منیزیم۳۳.۲ میلی گرم۳۵۰ میلی گرم
فسفر۲۱ میلی گرم۷۰۰ میلی گرم
پتاسیم۲۲۰ میلی گرم۲۹۰۰ میلی گرم
سدیم۹۴.۴ میلی گرم۲۳۰۰ میلی گرم
روی۱.۳۹ میلی گرم۱۱ میلی گرم
کلسترول۱۶۱ میلی گرم

مزایای سلامتی احتمالی خوردن میگو در دوران بارداری

میگو حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین با کیفیت بالا و سایر مواد مغذی مانند ید، منیزیم، روی و کلسیم است. آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و مقداری آهن هستند. زنان باردار برای پیشرفت سالم بارداری و رشد و تکامل مناسب نوزادان به این مواد مغذی نیاز دارند.

به عنوان مثال، مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ کافی در دوران بارداری ‌می‌تواند تغذیه بهینه را فراهم کند و به رشد چشم و مغز کودک کمک کند. علاوه بر این، ‌می‌تواند از زایمان زودرس جلوگیری کند و خطر پره اکلامپسی را کاهش دهد. علاوه بر این، ممکن است از آلرژی در نوزادان جلوگیری کرده و خطر افسردگی پس از زایمان را کاهش دهد. آهن موجود در میگو هم چنین ‌می‌تواند به افزایش نیاز شما به آهن کمک کند و از کم خونی جلوگیری کند.

مزایای سلامتی احتمالی خوردن میگو در دوران بارداری

میگو یک غذای سالم است زیرا منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است که هم برای مادر و هم برای کودک مفید است. مزایای سلامتی خوردن میگو را دریابید:

مصرف میگو منجر به افزایش وزن ناسالم نمی‌شود

میگو یک گزینه سالم همه جانبه است زیرا دارای محتوای کم چربی است بنابراین هیچ نگرانی در مورد افزایش وزن یا افزایش وزن در سطح ناسالم وجود ندارد.

مصرف میگو به رشد جنین کمک می‌کند

میگو دارای سطوح بالایی از پروتئین است که کلید رشد جنین است. اکثر قسمت خوراکی میگو را آب تشکیل می‌دهد (۷۵%). از ۲۵% باقی مانده، ۸۰% پروتئین است. گوشت میگو سرشار از اسیدهای آمینه است.

مصرف میگو به کاهش خطر کم خونی در دوران بارداری کمک می‌کند

به ازای هر ۱۰۰ گرم میگو که می‌خورید، ۱.۸ گرم آهن به دست می‌آورید که برای رشد و تکامل کلی جنین بسیار مهم است. آهن همچنین خطر کم خونی در بارداری را کاهش می‌دهد و به خون رسانی به نوزاد کمک می‌کند. همچنین خطر زایمان زودرس را کاهش می‌دهد.

مصرف میگو به توسعه سیستم عصبی جنین کمک می‌کند

یکی دیگر از عناصر کلیدی برای بارداری شما که در میگو یافت می‌شود مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا ۳ است. این‌ها چه هستند؟ مواد مغذی فوق العاده‌ای که به رشد سیستم عصبی و چشم کودک شما کمک می‌کند. آنها حاوی ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) هستند و مطالعات نشان داده است که زنانی که غذاهای دریایی ایمن مصرف می‌کنند، نوزادانی با مهارت‌های شناختی پیشرفته‌تری به دنیا می‌آورند.

مصرف میگو کلسیم مادر و جنین را تامین می‌کند

میگو منبع خوبی از کلسیم است و خوردن آن در دوران بارداری می‌تواند به شما در رفع نیازهای کلسیم تا حدی کمک کند و به ساخت استخوان‌های کودک شما کمک کند. گفته می‌شود، شما باید آن را در حد اعتدال و پس از بررسی با پزشک خود مصرف کنید.

نکاتی برای پختن میگو در خانه

در زیر چند مرحله ساده آورده شده است که ‌می‌توانید برای طبخ ایمن میگو در خانه و کاهش خطر عفونت‌‌های ناشی از غذا دنبال کنید.

  • دست‌‌های خود را با آب گرم و صابون حداقل به مدت ۲۰ ثانیه تمیز کنید. از ظروف تمیز و لوازم ضروری آشپزخانه مانند چاقو برای جلوگیری از آلودگی متقابل استفاده کنید.
  • میگوها را قبل از پوست اندازی و جدا کردن گوشت از پوست میگو در زیر آب سرد تمیز کنید. سپس به سرعت پوست را جدا کرده و با استفاده از یک چاقوی تیز آن‌‌ها را جدا کنید. سرعت عمل در انجام این کار مهم است تا میگوها گرم نشوند. تا حد امکان میگو را در یک کاسه یخ نگه دارید.
  • پوسته‌‌ها و رگه‌‌ها را در اسرع وقت دور بیندازید تا در هنگام تهیه میگو در هیچ نقطه‌ای میگوهای تمیز را آلوده نکنند.
  • هنگام تهیه غذاهای دریایی در خانه، میگو را کاملاً بپزید و دمای داخلی آن را با استفاده از دماسنج غذا بررسی کنید. کارشناسان پخت غذاهای دریایی را در دمای داخلی ۱۴۵ درجه فارنهایت (۶۳ درجه سانتی گراد) توصیه ‌می‌کنند.
  • ‌می‌توانید میگو را بجوشانید، بخارپز کنید، سرخ کنید، بپزید و کبابی کنید. برای اطمینان از پخته شدن میگو، رنگ آن را کنترل کنید. سازمان غذا و دارو آمریکا FDA پختن میگو را تا زمانی که رنگ مات (سفید شیری) پیدا کند، توصیه ‌می‌کند. همچنین، با پختن میگو، گوشت آن سفت‌تر و شفاف‌تر ‌می‌شود.
  • از مصرف خمیر میگو که در سوپرمارکت‌‌ها یا رستوران‌‌ها فروخته ‌می‌شود خودداری کنید. خمیر میگو کاملاً پخته شده را در خانه تهیه کنید.

اقدامات احتیاطی هنگام مصرف میگو در دوران بارداری

در اینجا اقدامات پیشگیرانه خاصی وجود دارد که باید برای اطمینان از مصرف ایمن میگو در دوران بارداری رعایت کنید.

  • غذاهای دریایی را از یک تامین کننده یا فروشگاه معتبر خریداری کنید. کارشناسان توصیه ‌می‌کنند غذاهای دریایی در یخچال یا غذاهایی که روی یک بستر ضخیم از یخ تازه عرضه ‌می‌شوند، ترجیحاً زیر پوشش و در بسته بندی خریداری کنید.
  • رنگ پوست و بوی میگو را بررسی کنید. میگوی تازه گوشتی شفاف و مروارید مانند دارد و بوی کمی ‌دارد یا اصلاً بویی ندارد.
  • هنگام خرید میگو از پیشخوان، یک کیسه یخ برای خنک نگه داشتن میگو بخواهید. در صورت امکان، یک خنک کننده برای نگهداری میگوها تا رسیدن به خانه همراه خود داشته باشید و آنها را در یخچال بگذارید. انجام این کار بسیار مهم است زیرا باکتری‌‌ها در دمای بالاتر از ۴۰ درجه فارنهایت (۴ درجه سانتی گراد) رشد ‌می‌کنند.
  • هنگام خرید میگوی منجمد، به دنبال میگوی باشید که در بسته بندی‌‌های مناسب و ضد رطوبت بسته بندی شده است. بسته‌‌هایی را انتخاب کنید که هیچ آسیبی نداشته باشند تا اگر یخ آن‌ها ذوب شد نشت نکنند. دوباره بررسی کنید که میگو هیچ نشانه‌ای از سوختگی در فریزر مانند تغییر رنگ یا خشک شدن روی سطح نداشته باشد و بوی نامطبوعی نداشته باشد.
  • غذاهای دریایی خام یا نیم پز مانند میگو، سوشی، ساشیمی، صدف، سویچه و … را مصرف نکنید، زیرا ممکن است حاوی پاتوژن‌‌های مضر مانند لیستریا و سالمونلا باشد. این میکروب‌‌ها ‌می‌توانند باعث مسمومیت غذایی شوند و بر سلامت شما و کودکتان تأثیر منفی بگذارند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، زنان باردار ۱۰ برابر بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به عفونت لیستریا هستند.
  • هنگام صرف غذا در رستوران یا هتل از ایمنی غذاهای دریایی اطمینان حاصل کنید. در مورد ظرف و مواد آن پرس و جو کنید. بررسی کنید که میگوی مورد استفاده در یک غذا خوب پخته شده یا خام است.
  • غذاهای دریایی فاسد نپخته ممکن است بوی ترش، ماهی، ترش یا آمونیاک داشته باشند. پس از پخت این بوها تشدید ‌می‌شوند. در صورت تشخیص بوی بد، ترش یا بوی تند و زننده، هیچ غذای دریایی را نخورید، چه خام یا پخته.
اقدامات احتیاطی هنگام مصرف میگو در دوران بارداری

مراقب غذاهای دریایی دودی باشید

کارشناسان تغذیه هشدار می‌دهند که غذاهای دریایی که تولید کنندگان دودی کرده‌اند و در یخچال نگهداری می‌کنند ممکن است حاوی لیستریا باشند. افراد باردار باید از غذاهای دریایی دودی اجتناب کنند، مگر این که در ظرفی پخته شده باشد که دمای داخلی آن حداقل ۱۶۵ درجه فارنهایت (حدود ۷۳.۸۹ درجه سانتی گراد) باشد.

دقت کنید خرده فروشان ممکن است گاهی ماهی دودی را به این صورت برچسب‌گذاری کنند:

  • دودی
  • تند و تیز
  • به سبک نوا
  • اکسیژن مایع
  • کیپر شده

از مصرف غذاهای دریایی با جیوه بالاتر اجتناب کنید

کسانی که باردار یا شیرده هستند باید از خوردن انواع غذاهای دریایی زیر منبع معتبر به دلیل محتوای جیوه بالاتر خودداری کنند:

  • شاه ماهی خال مخالی
  • مارلین
  • نارنجی رافی
  • کوسه
  • اره ماهی
  • کاشی ماهی
  • ماهی تن درشت چشم

چطور میگو را در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟

دستور العمل‌های ساده پخت میگو برای خانم‌های باردار:

اگر تصور می‌کنید که پختن میگو زمان‌بر است و می‌تواند وقت شما را بگیرد، ما دستور العمل‌های آسان و در عین حال خوشمزه‌ای را برای ارضای جوانه‌های چشایی شما گردآوری کرده‌ایم.

کاسه میگو سبزیجات پخته شده

تنها چیزی که نیاز دارید چند سبزیجات سالم (آنها را به دلخواه تغییر دهید) و میگوهای خوشمزه است. شما می‌توانید در کمترین زمان یک دستور پخت سریع مایکروویو درست کنید.

مواد لازم

  • سیب زمینی
  • فلفل دلمه‌ای
  • کلم بروکلی
  • میگو
  • گشنیز
  • کره
  • نمک
  • روغن زیتون

روش تهیه:

  • فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید.
  • سبزیجات خرد شده را در ظرفی که روغن زیتون پر شده است بریزید.
  • نمک اضافه کنید و نیم ساعت بپزید.
  • حالا کره، گشنیز را اضافه کنید.
  • آن را هم بزنید و ده دقیقه دیگر بپزید.
  • شما می‌توانید ببینید که میگو به رنگ صورتی در می‌آید. غذا دریایی شما آماده است نوش جان!

کاسه میگو با نودل گندم

اگر هوس خوردن غذاهای غربی و خوشمزه دارید، در اینجا چند جایگزین با رشته فرنگی گندم وجود دارد. می‌توانید غذا را به دلخواه با سبزیجات ترجیحی تغییر دهید و ماکارونی را نیز جایگزین نودل یا رشته فرنگی کنید.

مواد لازم:

  • کره
  • میخک و سیر
  • آب لیمو
  • روغن زیتون
  • میگو
  • فلفل دلمه‌ای
  • لوبیا
  • فلفل
  • گشنیز
  • رشته فرنگی یا نودل
کاسه میگو با نودل گندم

روش تهیه:

  • یک ماهیتابه بردارید و روغن زیتون را با کره روی آن اضافه کنید.
  • سیر و حبه را اضافه کنید، خوب تفت دهید.
  • حالا سبزیجات و آبلیمو را اضافه کنید.
  • مقداری نمک بپاشید و بگذارید بپزد.
  • میگو را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
  • حالا رشته‌های پخته شده را اضافه کنید.
  • شما می توانید ببینید که میگو پس از پختن به رنگ صورتی در می‌آید.
  • روی آن مقداری گشنیز بپاشید و میل کنید.

سوالات متداول

۱. چرا میگو در دوران بارداری بد است؟

میگو برای زنان باردار بد نیست. میگو در واقع یکی از غذاهای دریایی با محتوای جیوه کم است که در دوران بارداری سالم تلقی ‌می‌شود.

۲. آیا میگو ‌می‌تواند باعث نقص مادرزادی شود؟

میگوی خوب پخته شده در دوران بارداری وقتی به مقدار توصیه شده مصرف شود، سالم محسوب ‌می‌شود. از این رو، اعتقاد بر این است که هیچ گونه ناتوانی مادرزادی ایجاد نمی‌کند.

مادران باردار اغلب به این فکر ‌می‌کنند که آیا خوردن میگو در دوران بارداری به جنین آنها آسیبی وارد ‌می‌کند یا خیر. با این حال، مصرف میگو در دوران بارداری بی خطر است. علاوه بر این، این غذای دریایی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین است و جیوه کمی ‌دارد و منبع تغذیه‌ای ایده آل برای زنان باردار است. اگر غذاهای دریایی محلی مصرف ‌می‌کنید، حتماً توصیه‌‌های مربوط به مصرف و طبخ ماهی محلی منطقه خود را بررسی کنید و در نظر بگیرید. هم چنین مهم است که برچسب را از نظر سطح جیوه بررسی کنید و فقط میگوهای خوب پخته را مصرف کنید تا از نفوذ هر گونه عامل بیماری‌زا در دوران بارداری جلوگیری کنید.

۳. آیا می‌توان در بارداری عصاره میگو خورد؟

مصرف عصاره میگو در دوران بارداری بی‌خطر است به شرطی که در خانه تهیه شده و کاملاً پخته شود. اما باید از مصرف عصاره یا خمیر میگوی موجود در خواربار فروشی یا رستوران‌ها خودداری کنید. در دوران بارداری می‌توانید از غذاهای خوشمزه میگو و انواع دستور العمل‌ها لذت ببرید. بارداری زمان فوق‌العاده‌ای است و در حالی که شما باید ایمن بمانید و با احتیاط غذا بخورید، میگو یکی از غذاهای دریایی خوشمزه است که می‌توانید از خوردن آن لذت ببرید. مطمئن شوید که آن را به خوبی آماده کرده و بپزید و بیشتر از مقدار توصیه شده مصرف نکنید.

۴. آیا می‌توانم در هنگام تلاش برای باردار شدن میگو مصرف کنم؟

پاسخ قطعاً مثبت است. زنانی که در حال تلاش برای باردار شدن هستند نیز می‌توانند تا ۳۴۰ گرم در هفته میگو بخورند. اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به زنان توصیه کرده است که در صورت تلاش برای باردار شدن، به طور منظم میگو مصرف کنند.

۵. در دوران بارداری چه مقدار میگو می‌توانید بخورید؟

متخصصان پزشکی به طور کلی به خانم‌های باردار توصیه می‌کنند که بیش از دو وعده میگو در هفته مصرف نکنند. اگر چه آنها سرشار از مواد مغذی و ویتامین هستند، اما مصرف بیش از حد آنها ممکن است برای سلامت کلی مضر باشد.

۶. آیا می‌توانم در دوران بارداری میگو خام بخورم؟

رایج‌ترین سوالی که خانم‌های باردار می‌پرسند این است که آیا میگو برای خانم‌های باردار مفید است؟ خوب، همان طور که گفته شد، میگوی پخته شده برای خوردن بی‌خطر است. اما مصرف میگوی خام در دوران بارداری به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

نحوه انتخاب میگو سالم

بسیاری از اشخاص می‌گویند که طعم میگو خوب نیست. نه به این دلیل که آشپز بدی هستند یا در رستوران‌های بد غذا می‌خورند، بلکه به این دلیل که نمی‌دانند چگونه میگوی تازه و خوشمزه بخرند.

میگوهای منجمد یخ زده هستند. آنها در یک کیسه نگهداری می‌شوند که در داخل بخش مواد غذایی منجمد فروشگاه مواد غذایی قرار دارد. البته وقتی می‌گوییم یخ زده‌اند، به احتمال زیاد از زمانی که به دام افتاده یا برداشت شده‌اند همین طور بوده‌اند. هنگامی که ماهیگیران میگو را روی قایق‌های خود می‌آورند، آنها را بلافاصله داخل یخ می‌اندازند و در مدت زمان بسیار کوتاهی پس از خارج شدن از آب، آنها را منجمد می‌کنند. این کار طعم تازه و میگوی میگو را حفظ می‌کند و آنها را به موقع منجمد می‌کند تا در همان روز تازه شوند تا زمانی که دوباره ذوب شوند.

خرید میگوهای تازه کمی سخت‌تر است، زیرا به احتمال زیاد آنها نیز تحت این فرآیند انجماد فوری قرار گرفته‌اند، اما توسط افراد متخصص در پیشخوان فروش ماهی ذوب شده‌اند. میگوی «تازه» که روی کوه‌های یخی در سوپرمارکت انباشته می‌بینید، به احتمال زیاد منجمد شده‌اند، و اکنون ذوب شده‌اند، به این معنی که با گذشت یک ساعت تازه‌تر می‌شوند. بنابراین مگر این که کاملاً مطمئن باشید که میگوهای تازه در فروشگاه واقعاً تازه هستند، میگوهای منجمد گزینه بهتری هستند. از خرید میگوهایی که بوی آمونیاک دارند (راهی آسان برای تشخیص بد بودن آنها) یا پوسته‌هایی که احساس نرمی یا لزج دارند اجتناب کنید. به طور کلی میگوی منجمد طعم بهتری دارد، بهتر می‌پزد و احساس بهتری دارد.

سخن آخر

میگو در دوران بارداری بی‌خطر است زیرا حاوی مقادیر کمی جیوه است. خوردن ۲ تا ۳ وعده منبع معتبر غذای دریایی در هفته می‌تواند از رشد و تکامل سالم کودک متولد نشده در دوران بارداری حمایت کند. با این حال، توصیه می‌شود که بانوان باردار فقط انواع غذاهای دریایی کم جیوه را انتخاب کنند و آن را تا حداقل دمای داخلی که کارشناسان توصیه می‌کنند، یعنی ۱۴۵ درجه فارنهایت (حدود ۶۲.۷۸ درجه سانتیگراد) بپزند.

علاوه بر این، افراد باردار باید از غذاهای دریایی خام پرهیز کنند و مراقب ماهی‌هایی باشند که کارخانه‌ها دود کرده و در یخچال نگهداری می‌کنند. آنها فقط در صورتی باید غذای دریایی دودی مصرف کنند که آن را به طور کامل بپزند و دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت (حدود ۷۳.۸۹ درجه سانتی گراد) برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *